دستور تهیه مون کیک چینی در منزل
مون کیک چینی چیست؟
مون کیک چینی یک نوع شیرینی سنتی چینی است که در طول جشن نیمهپاییز خورده میشود. این جشن که فستیوال ماه نیز نامیده میشود یکی از چهار عید مهم چینیهاست و مراسمی است در پرستش ماه و برای تماشای ماه و کیکهای ماه جزئی ضروری از این جشن هستند که دوستان یا اعضای خانواده در طول جشن آنها را به یکدیگر تعارف میکنند.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد گندم: | ۲۰۰ گرم |
روغن نباتی: | ۱۰۰ گرم |
شکر: | ۱۰۰ گرم |
آب: | ۱۰۰ گرم |
تخممرغ: | ۱ عدد |
زرده تخممرغ: | ۱ عدد |
دانههای گل نیلوفر آبی: | ۱۰۰ گرم (اختیاری) |
زرده تخممرغ نمکسود شده: | ۱ عدد (اختیاری) |
طرز تهیه مون کیک چینی
۱. ابتدا آرد، روغن نباتی و شکر را با هم مخلوط کنید.
۲. آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.
۳. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
۴. تخممرغ و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید.
۵. دانههای گل نیلوفر آبی را اضافه کنید و هم بزنید.
۶. خمیر را از یخچال خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۷. هر قسمت از خمیر را به صورت دایرهای باز کنید.
۸. مایهٔ میانی را روی یکی از خمیرها بریزید و با دقت آن را بپوشانید.
۹. کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۱۰. پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
نکات مهم در تهیه مون کیک چینی
برای داشتن یک خمیر نرم و یکدست، آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
برای جلوگیری از چسبندگی خمیر، دست خود را با روغن چرب کنید.
مایهٔ میانی را به مقدار دلخواه میتوانید کم یا زیاد کنید.
برای تزئین کیک میتوانید از زرده تخممرغ نمکسود شده استفاده کنید.
انواع مون کیک چینی
مون کیک چینی در انواع مختلفی تهیه میشود که برخی از محبوبترین انواع آن عبارتند از:
مون کیک با دانههای گل نیلوفر آبی: این نوع مون کیک رایجترین نوع مون کیک است.
مون کیک با زرده تخممرغ نمکسود شده: این نوع مون کیک طعمی نمکیتر دارد.
مون کیک با آجیل: این نوع مون کیک با انواع آجیل مانند بادام، گردو و پسته پر میشود.
مون کیک با گوشت: این نوع مون کیک با گوشت چرخ کرده پر میشود.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی