گیاهی که هندیها به عنوان پاک کننده استفاده میکنند
میوه به صورت خوشه هایی روی درختان بزرگ ظاهر می شود. موقع رسیدن سته ها نرم و سبز مایل به زردند. هرسته به اندازه یک آلوست. وقتی سته ها خشک شوند به رنگ کشمش، پوستشان چروکیده و گوشت آن ها تقریبا شفاف می گردد. پوست درونی دربرگیرنده دانه به جز در محل زخم که چوبی می گردد، نازک و نسبتا شفاف است. دانه سیاه، صاف و به بزری نخود است. تستا دو لایه است. بیرون آن بسیار ضخیم و سخت و قسمت درون آن غشایی است. مغز دانه سبز متمایل به زرد روغنی است. لپه ها مساوی، ضخیم، سخت و گوشتی، به طور مارپیچ به سمت داخل خمیده اند. ریشهچه که در قاعده دانه قرار دارد به طرف گوشه پایینی و درون متمایل است. گوشت میوه مطبوع و طعم آن ابتدا شیرین سپس تلخ است.
خواص: از قدیم هندی ها این گیاه را به عنوان پاک کننده به کار می بردند. برگ های فندق هندی در حمام برای درد مفصل استفاده می شود. ریشه آن برای کاهش درد نقرس و روماتیسم استعمال می شود.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی