کد خبر: ۱۹۹۸۰
۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۱:۳۰:۰۱

میوه های مغذی برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز

بسیاری از میوه‌ها علاوه بر تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری، حاوی ترکیبات طبیعی هستند که به طور بالقوه می‌توانند عملکرد مغز و توانایی‌های شناختی را بهبود بخشند. در این مطلب ۸ میوه مغذی به شما معرفی می‌شود که برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز مفید هستند.

 به گزارش محیانیوز، تمام تصمیم‌گیری‌ها، تفکر، احساسات و توانایی‌های ذهنی ما وابسته به مغز است و تمام فرمان‌ها برای انجام کار‌ها از سوی مغز به اندام‌های ما صادر می‌شود. در کنار همه روش‌هایی که برای تقویت حافظه و سلامت مغز توصیه می‌شوند، ضروری است که مصرف خوراکی‌های مفید برای مغز را هم در این بین بگنجانیم تا عملکرد مغز را تقویت کنیم. میوه‌ها دارای برخی مواد مغذی هستند که از بروز بیماری‌های مغزی به‌خصوص بیماری‌های مزمن مانند آلزایمر پیشگیری می‌کنند و در ارتقای قدرت حافظه، تصمیم‌گیری سریع و عملکرد خوب مغز نقش دارند. در ادامه ۸ میوه مغذی به شما معرفی می‌شود که برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز مفید هستند.

۱) انار

انار سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌تواند به محافظت از مغز در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند. مطالعات نشان داده‌اند که خوردن آب انار، حافظه و عملکرد شناختی را بهبود می‌بخشد و مصرف منظم آن به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در بزرگسالان و میانسالان می‌شود.

۲) پرتقال

پرتقال با دارا بودن ویتامین C، برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که می‌تواند از مغز در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت کند. بر اساس تحقیقات انجام‌شده، مصرف بیشتر ویتامین C با عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن مرتبط است. هم‌چنین خوردن پرتقال به دلیل دارا بودن فلاونوئیدهایی، چون هسپریدین و نارینژنین در حفظ بافت‌های مغز نقش دارد.

۳) سیب

سیب منبعی غنی از کوئرستین است؛ ترکیبی طبیعی که از سلول‌های مغز در برابر آسیب محافظت می‌کند و عملکرد شناختی را بهبود می‌بخشد. کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. مطالعات نشان می‌دهد مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در افراد مسن، که اختلالات شناختی خفیفی دارند، می‌شود.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی