کد خبر: ۲۰۰۴
۱۴۰۱/۰۷/۱۴ ۱۰:۲۸:۵۷

تهیه غذای لوکس رستوران‌ها در خانه!/ استیک با پنیر چدار و پوره سیب زمینی

استیک طعم بسیار لذیذی دارد اما باید بدانیم که پخت آن اصلا آسان نیست و لازمه یک استیک خوشمزه رعایت کردن نکات پخت آن است.

ستی مولایی؛ استیک یکی از غذاهای محبوب به خصوص برای کودکان است، غذایی مقوی و البته سرشار از پروتئین که با دور‌چین‌های خوشمزه به یکی از لوکس‌ترین غذاها در رستوران‌ها بدل شده است.

طرز تهیه برای 4 نفر

مدت زمان طبخ: 10 دقیقه

مواد لازم:

فلفل تند: 1 قاشق غذاخوری

فلفل شیرین: 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری

آویشن خشک: 2/1 قاشق چایخوری

نمک: 4/1 قاشق چایخوری

روغن: 1 قاشق غذاخوری

شیر: 5/1 پیمانه

مریم گلی خشک: 2/1 قاشق چایخوری

سیب زمینی پخته شده له شده:  3/5 پیمانه

پنیر چدار ریز شده: 2/1 پیمانه

گوشت استیک: نیم کیلو

طرز تهیه:

مرحل اول:

ابتدا فلفل تند، فلفل شیرین، پودر سیر، آویشن و نمک را با هم مخلوط کرده سپس 2/1 قاشق چایخوری از این مخلوط را به هر دو طرف تکه‌های استیک بمالید.

مرحله دوم:

روغن را در ماهی‌تابه بزرگ لبه بلند ریخته و داغ کنید. سپس استیک‌ها را درون روغن انداخته و 2 دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا هر دو طرف آن به صورت ملایم سرخ شود.

مرحله سوم:

برای درست کردن پوره سیب زمینی؛ ابتدا سیب زمینی پخته له شده را درون قابلمه کوچکی بریزید. سپس سیر را آرام آرام به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط صاف و یک دست شود.

مرحله چهارم:

مریم گلی خشک را به آن اضافه کنید و پس از صاف شدن مخلوط، آن را از روی حرارت بر دارید و پنیر را روی آن بریزید.

مرحله پنجم:

برای سرو حتما از دورچین‌های مانند سبزیجات استفاده کنید.

نکته:

  • ماهیتابه را قبل از استفاده به میزان کافی داغ کنید. (شما باید تابه را چند دقیقه گرم کنید یا تا زمانی که احساس کنید وقتی دست‌تان را روی آن می‌گیرید از آن حرارت بالا می‌زند. سپس روغن و استیک را اضافه کنید.)
  • اجازه دهید استیک پخته شده حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا عصاره‌ی آن به طور یکنواخت در تمام استیک جذب شده و گوشت نرم شود. اگر استیک را فورا بعد از خارج کردن از فر برش بزنید، عصاره‌ی آن خارج خواهد شد.
  • استیک‌تان را برخلاف فیبرهای آن برش بزنید؛ فیبر گوشت با فیبر غلات و ... کاملا فرق دارد. فیبرهای عضلانی گوشت، رشته‌های باریکی هستند که موازی با هم در بافت گوشت می‌بینید و شما باید برش‌تان عمود بر این فیبرها باشد نه موازی با آنها، تا گوشت در دهان شما راحت‌تر جویده شود.

منبع

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی