کد خبر: ۲۲۵۶۹
۱۴۰۲/۰۹/۲۵ ۱۴:۵۰:۰۱

چگونه انار قرمز انتخاب کنیم؟

اناری که برمی‌دارید باید پوست آن سفت و محکم باشد و نباید زخمی، لکه‌دار یا ترک‌خورده باشد و اگر پوست آن شل باشد، ممکن است دانه‌های آن کم آب و پوسیده باشند.

به گزارش محیانیوز، تشخیص انار خوب گاهاً چالش‌برانگیز است. واقعاً چگونه می‌توانیم از ظاهر این میوه در مورد باطن آن قضاوت کنیم؟

تشخیص انار قرمز و شیرین

شناخت انار قرمز و شیرین خیلی پیچیده نیست.

هرچند ممکن است اندکی در این تشخیص دچار اشتباه شوید، اما در نهایت اگر یک یا دو نکته را مدنظر داشته باشید، خیلی راحت و سرراست از اناری کاملاً شیرین و خوشمزه با دانه‌های سرخ و یاقوتی شکل پذیرایی می‌شوید. اما راه تشخیص انار خوب چگونه است؟

برای تشخیص انار خوب نیازی به شکافتن آن ندارید. اصلا نیازی نیست تا در محل مغازه انار درشت آنجا را از هم باز کنید تا نسبت به سرخی دانه‌هایش اطمینان داشته باشید.

ظاهر انار کاملاً رسیده گویای همه‌چیز است. انار رسیده با دانه‌های سرخ ‌رنگ طعم و بوی دلپذیری دارد.

ظاهر انار باید کاملاً سالم باشد. تشخیص انار خوب با این تکنیک خیلی ساده می‌شود.

هر دانه انار را کاملاً وارسی کنید و هر نوع پوست چروکیده و پوسیده، لکه‌دار و یا سوراخ شده خبری از اناری بی‌کیفیت دارد. این انارها را نخرید.

در عوض انار با پوست یکپارچه، سالم و بافتی متراکم و یکدست تهیه کنید. چنین اناری از دانه‌های سرخ و یاقوتی دارد که خیلی برای مزاج شیرین پسند شما مناسب است.

حتی از بوی پوست انار هم می‌توانید در مورد دانه‌های پنهان آن قضاوت کنید. اما اصل ماجرا در انتخاب و تشخیص انار خوب مربوط به ‌ظاهر آن است.

وقتی دانه‌های انار کاملاً رسیده باشند و حسابی آبدار شده باشند، جا برای ماندن می‌خواهند و فضای داخل پوسته ضخیم انار کفایت این اندازه دانه‌های آبدار نیست.

این دانه‌های آبدار به جداره پوست انار فشار می‌آورند و آن را از فرم گرد و کروی ‌شکل خارج می‌کنند. یک انار رسیده با دانه‌های آبدار ظاهری مکعبی شده دارد.

گویی سطح آن برجسته است و دانه‌های سرخ می‌خواهند خودشان را به بیرون از انار پرتاب کنند. انار نارس فرم دایره‌ای ‌شکل دارد.

البته از ظاهر گرد تا ظاهر مربع شده چندان تفاوتی وجود ندارد. فقط باید اندکی در انار رسیده مغازه محل توجه کنید تا در مورد ظاهر گرد و یا برجسته آن قضاوت نمایید.

بهتر است بدانید انار سفید و نارس مقداری سبزی روی پوست آن خواهد داشت، در حالی که اناری که رسیده و آماده چیدن است، یکنواخت رنگ قرمز متوسط تا تیره دارد.

از ظاهر انار که عبور کنید راه‌های تشخیص انار خوب و قرمز متنوع است. رنگ پوست انار یکی از همین روش‌های اثبات ‌شده است.

هر اندازه پوست انار رنگ سرخ با تناژ تیره‌تر داشته باشد، دانه‌های داخل آن نیز ظاهری قرمزتر با طعم بهتری از شیرینی و آبداری دارند.

این سرخی انار فرم خاصی دارد. اهل ‌فن که باشید در همان نگاه اول می‌توانید در مورد رنگ رخساره انارهای سرخ قضاوت کنید.

هر اندازه پوست انار سرخ‌تر باشد، قاعدتاً صاحب دانه‌های یاقوتی تری است.

تشخیص انار خوب از روی ابعاد آن

اما همیشه گول این سرخی را نخورید که بعضاً سرخ‌ترین انارها ظاهر چندان قرمز و خوش لعابی ندارند. یک راه‌حل ساده‌تر توجه به ابعاد انار است.

انارهای بزرگ‌تر دانه‌های درشت و رسیده تری دارند. این انارها احتمالاً می‌توانند مزه جادویی با آن طعم شیرین و مجلسی پسند را داشته باشند.

پس تا می‌توانید در مورد سنگینی انار قضاوت کنید. انارهای درشت باید سنگین ‌وزن باشند. انار درشت و سبک‌ وزن دانه‌های آبداری ندارد.

اما انار درشت و سنگین ‌وزن تا دلتان بخواهد از دانه‌های آبدار و شیرین پنهان کرده ‌است.

تشخیص انار خوب از روی کلاهک آن

گاهی می‌توانید به کلاهک انار توجه کنید. این کلاهک با آن ظاهر ساده را دست‌ کم نگیرید.

کلاهک انار رسیده و شیرین ظاهری برجسته و داخلی تمیز و سرحال دارد. کلاهک پلاسیده با داخل کثیف و پوسیده نشانه انار پوسیده ‌است و قطعاً چندان به مذاق شما خوش نمی‌آید.

نکات مهم

در نهایت این نکات را در خرید انار خوب برای شب یلدا در نظر داشته باشید

انار با پوست ترکیده نخرید. برعکس آنچه فکر می‌کنید انار با پوست ترکیده حتما حسابی رسیده ‌است، اما در اصل با اناری که آب دانه‌هایش کشیده‌ شده مواجه می‌شوید. انار خوب ظاهر یکدست و بدون ترکیدگی دارد.

انار باید قرمز رنگ باشد و اگر نوع خود انار زرد است باید زرد یکدست باشد و دارای لکه نباشد؛ زیرا این لکه‌ها نشان‌دهنده آفتاب‌سوختگی هستند و زیر قسمت آفتاب‌سوخته دانه‌های انار کم آب هستند و بی‌رنگ.

اناری که برمی‌دارید باید پوست آن سفت و محکم باشد و نباید زخمی، لکه‌دار یا ترک‌خورده باشد و اگر پوست آن شل باشد، ممکن است دانه‌های آن کم آب و پوسیده باشند.

یکی از راه‌های تشخیص انار خوب از بد وزن کردن آن است.

برای اینکار اناری را در دستتان بگیرید و اگر در دستتان سنگین به نظر رسید، این یعنی انار پر آب و دانه است.

کلاهک یا بخش بالایی انار که بعضی‌ها به آن گل یا گلوی انار نیز می‌گویند؛ درواقع یکی از قسمت‌هایی است که مردم برای تشخیص انار خوب از بد به آن توجه می‌کنند.

مانند هندوانه به انار ضربه بزنید اما با انگشت و گوش کنید به صدای آن، آیا صدای تق تق می‌دهد؟ اگر این صدا را شنیدید احتمالاً انار رسیده و پر آب است.

به انتهای انار، درست محلی که از درخت قطع شده است؛ نگاه کنید اگر زرد باشد یعنی انار رسیده است و اگر سبز باشد یعنی هنوز باید صبر کنید تا برسد.

تشخیص انار خوب از بد از طریق انتهای انار بیشتر زمان چیدن محصول از درخت کاربرد دارد.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی