طرز تهیه همبرگر مرغ به همراه فوت و فنهای پخت
نکات مهم در پخت همبرگر مرغ
سینه و یا فیله مرغ بهترین گوشتی است که میتوانید به کمک آن همبرگر مرغ تهیه کنید. زیرا امکان چرخ کردن آن بسیار سادهتر از گوشت ران و … است. بعلاوه طعم و مزه بهتری به برگر شما میدهد.
برای تهیه همبرگر مرغ در فر میتوانید قبل از پخت همبرگرها را با کمی روغن زیتون چرب کرده و به مدت نیم ساعت در فر با درجه 170 سانتی گراد قرار دهید تا بپزند. در ضمن فراموش نکنید که سینی فر را از قبل گرم کنید.
برای سرو این ساندویچ میتوانید از پیاز حلقه حلقه شده و یا پیاز سوخاری استفاده کنید که طعم بسیار خوبی به غذای شما میدهد و آن را خوش خوراکتر میکند.
برگر مرغ را میتوانید روی کباب پز نیز آماده کنید. برای کباب کردن دو طرف برگر را به کمی روغن آغشته کرده و سپس کباب کنید. علت اضافه کردن روغن نیز بدون چربی بودن گوشت مرغ به خصوص سینه و فیله است.
طرز تهیه همبرگر مرغ
مواد لازم
- 450 گرم گوشت مرغ چرخ کرده
- 1 عدد پیاز کوچک
- روغن به مقدار لازم
- پنیر ورقه ای به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 100 گرم آرد سوخاری
- 4 عدد نان همبرگر
- 1 عدد تخم مرغ
دستور العمل
-
برای شروع ابتدا گوشت مرغ را بشویید، پیشنهاد ما به شما استفاده از گوشت سینه مرغ است.
-
در این مرحله به کمک چرخ گوشت، گوشت مرغ بدون استخوان (سینه ترجیحا) را چرخ کنید.
-
حالا پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن ها را رنده ریز کنید و با گوشت مرغ مخلوط کنید.
-
تخم مرغ، فلفل، نمک و آرد سوخاری را به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیری یک دست حاصل شود.
-
خمیر را خوب ورز دهید و سپس آن را به مدت 2 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم مواد جذب هم شود.
-
پس از این مدت، خمیر برگر مرغ را از یخچال خارج کرده و به چند قسمت تقسیم کنید. بعد به کمک دست گرد و تخت کنید تا به شکل همبرگر درآید.
-
مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، همبرگر مرغ را سرخ کنید تا حدی که نسبتا طلایی مایل به قهوهای شود.
-
پس از سرخ شدن، تکه ای پنیر ورقه ای روی هر برگر بگذارید تا ذوب شود. سپس برگر را درون نان قرار دهید و با کاهو، خیارشور، گوجه، انواع سس ها، سیب زمینی سرخ کرده و… سرو کنید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی