تزفندهای تازه ماندن کاهو
طرز صحیح شستن و خشک کردن کاهو
برگهای کاهو را از یکدیگر جدا کنید. هر برگ به آسانی از قسمت سر جدا میشود. هر برگی را که جدا کردهاید در داخل سبد بگذارید.
نخست یک بار کاهو را برای برطرف کردن گل و لای و کاهش آلودگی از باکتریها بشویید.
آنگاه ۱ فنجان سرکه سفید را با ۲ فنجان آب سرد در یک کاسه بزرگ بریزید و کاهو را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول سرکه قرار دهید تاخیس بخورد و آنگاه به آرامی آنها را به سبد انتقال بدهید.
دو لایه حولهی کاغذی روی میز پهن کنید و برگهای کاهو را روی حوله کاغذی بگذارید. آنها را به طور لایه های جداگانه قرار دهید.
روی برگها را هم با حولهی کاغذی دیگری بپوشانید تا به آهستگی آب آن گرفته و تا جایی که امکان دارد خشک شود.
تازه ماندن کاهو تا ۱ هفته
آسان ترین راه برای نگهداری طولانی مدت کاهو این است که آن را داخل نایلون قرار دهید تا به آن هوا و رطوبت نرسد. داخل نایلون چند عدد دستمال کاغذی بگذارید تا رطوبت موجود در نایلون را بگیرد و از پژمرده شدن برگ های کاهو پیشگیری کند.
نایلون کاهو را در یخچال به دور از میوه ها و سبزی های دیگر از جمله گوجه و سیب بگذارید. با این شیوه تا یک هفته کاهو کاملاً تازه می ماند.
یکی از مواردی که باعث پلاسیدگی زودهنگام کاهو در یخچال میشود، رطوبت است. بنابراین بهتر است قبل از بستهبندی کاهو و نگهداری آن در یخچال از خشک شدن کامل برگهای آن مطمئن شوید. برای این کار، بدون آنکه مجبور باشید مدت زیادی کاهو را در فضای بیرون از یخچال نگه دارید، میتوانید چند ساعت آن را در کیسههای پلاستیکی معروف به زیپکیپ در یخچال نگهداری کنید، بی آنکه در آن را بسته باشید.
روش بهتر این است که بعد از شستن کاهو و پس از اینکه آب آنها گرفته شد، کاهو را در یک دستمال حولهای خشک بپیچید. سپس آن را در کیسه پلاستیکی بگذارید. با این روش طراوت و تازگی کاهو برای مدت زمان بیشتری حفظ خواهد شد.
روش دیگر، این است که تا قبل از استفاده از کاهو، از شستن آن خودداری کنید. ولی بازهم بهتر است کاهو را در کیسه پلاستیکی معمولی که خریداری کردهاید، در یخچال نگذارید. بلکه بعد از پیچیدن آن در دستمال حولهای، آن را در کیسههای زیپکیپ بگذارید و در آن را به طور کامل ببندید. با این روش میتوانید چهار تا پنج روز، کاهوی شسته نشده را در یخچال نگهداری کنید
تازه ماندن کاهو تا 3 الی 4 هفته
یک روش عالی برای تازه نگه داشتن کاهو برگ یا پیچ تا ۳ الی ۴ هفته این است که : قسمت انتهای کاهو را با چاقو ببرید.
کاهو را بدون اینکه بشویید، در یک نایلون زیپ دار بگذارید. هوای نایلون را خالی کنید و زیپ آن را ببنید.
یک نی را از گوشه زیپ آن وارد نایلون کنید و هوای آن را با دهان بیرون بکشید تا پلاستیک چروک شود و اطراف کاهو کاملاً بدون هوا شود. نایلون را در یخچال نگهداری کنید.
اینکار سبب می شود هوا که باعث فرسوده شدن کاهو می شود، به آن نرسد. همینطور کاهو از برخورد با گاز تولید شده به وسیله دیگر میوه ها و سبزی های داخل یخچال دور بماند در نهایت مدت زمان زیادی تازه باقی بماند.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی