چرا کارشناسان مصرف گوشت مار را توصیه می کنند؟
به گزارش محیانیوز،مارها خونسرد هستند و به انرژی کمتری نیاز دارند و میتوانند با خوردن یک موش در هفته زنده بمانند.
اما یک گاو روزانه حدود ۲.۵ کیلوگرم غذا میخورد. مطالعهای در مزارع مار پیتون در ویتنام و تایلند نشان داده که مارها در تبدیل خوراک به گوشت، هشت برابر بهتر از حیوانات خونگرم هستند.
به گفته محققان، پرورش مارها گاز گلخانهای کمتری تولید میکند و حتی طعم آن تا حدودی شبیه به گوشت مرغ است!
دکتر دانیل ناتوش از دانشگاه مک کواری سیدنی در این باره گفته است:
گوشت خزندگان سرشار از پروتئین و چربی غیر اشباع است.
گوشت مار در خاور دور محبوب بوده و در سوپ، سیب زمینی سرخکرده و حتی شراب استفاده میشود.
اما دکتر کری راکستون، متخصص تغذیه بر این باور است که در بسیاری از کشورها از مصرف گوشت مار استقبال زیادی نخواهد شد.
ما واقعاً برای نجات زمین نیاز به چنین افراطی نداریم.
شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه پایبندی به رژیمهای غذایی توصیهشده باعث کاهش انتشار گازهای گلخانهای و تقویت سلامت ما میشود.
بهتر است که در رژیم غذایی خود مقدار زیادی سبزیجات، لوبیا و غلات کامل همراه با ۵ وعده گوشت در هفته به اندازه یک کف دست بخورید.
همچنین استفاده از گوشت حیوانات تولید داخل در مقایسه با واردات مواد غذایی از کشورهایی که در زمینه رعایت استانداردهای بهداشتی مشکوک هستند، بهتر است.
شعبه رستوران زنجیرهای «پیتزا هات» در هنگ کنگ در سال ۲۰۲۳، پیتزای ۲۲ سانتیمتری با گوشت مار، ژامبون و قارچ را به منوی خود اضافه کرد.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی