این بیماری در کمین کسانی که زبانشان تلخ میشود می باشد
به گزارش محیانیوز،محسن اسماعیلی با بیان اینکه علت تلخی دهان ممکن است مربوط به دلیل رفلاکس اسید و صفرا در معده باشد، گفت: گاهی به دلیل سوء هاضمه عملکردی در زمانی که معده عملکرد خوبی نداشته باشد صفرا به داخل معده برگشت میکند و کمی التهاب و تحریک ایجاد میشود که در این حالت فرد احساس تلخی دهان میکند.
او افزود: در برخی موارد به دنبال مصرف برخی از غذاها، تجربه استرسهای روانی و مصرف برخی داروها ممکن است تلخی دهان ایجاد شود. تلخی دهان مربوط به سن خاصی نیست و در هر سنی ممکن است اتفاق افتد. البته معمولا در سنین میانسالی و ۴۰ تا ۵۰ سالگی تلخی دهان در افراد بروز میکند.
سرگرمی روزنوشت: اسماعیلی با اشاره به اینکه روش درمانی تلخی دهان عمدتا درمان رفلاکس معده و درمان سوء هاضمه عملکردی است، گفت: تلخی دهان در هر دو جنس اتفاق میافتد و تفاوت چندانی ندارد. تصور برخی این است که علت تلخی دهان را مربوط به کیسه صفرا و سنگ صفرا میدانند و این در حالی است که این دلیل مطرح نیست.
این فوق تخصص بیماریهای دستگاه گوارش با بیان اینکه تلخی دهان به تنهایی نشانه بیماری خاصی نیست، افزود: تلخی دهان به ندرت مربوط به بیماریهای دهان و دندان میشود، اما طعم بد و بوی بد دهان مربوط به بیماریهای دندان، سیسنوس، لوزهها و حتی عفونتهای ریوی است.
اسماعیلی تاکید کرد: افراد حساسی که تلخی دهان را بسیار تجربه میکنند برای اینکه کمتر به تلخی دهان دچار شوند باید دقت کنند داروهایی که مصرف میکنند در صورتی که ضروری نیست قطع کنند. توصیه میشود معده این افراد خالی نباشد، چندان پرخوری نکنند و بعد از غذا نیز بلافاصله دراز نکشند. همچنین مصرف سیگار میتواند تلخی دهان را تشدید کند و پیادهروی نیز میتواند در بهبود تلخی دهان موثر واقع شود.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی