کاپکیک لیمو با خامه توتفرنگی/ یک کاپ کیک لذیذ برای مهمانی عصرانه با چای
ستی مولایی؛ این دستور کاپ کیک بینظیر دارای بافتی نرم با طعم و مزه فوق العاده است به طوری که بعد از پخت عطر این کاپ کیکها در کل آشپزخانه شما میپیچد. زمان آماده سازی برای این شرینی خوشمزه فقط 60 دقیقه است، پس بپزید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
1 و 4/3 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگپودر
2/1 قاشق چایخوری جوششیرین
4/1 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه خامهترش
2/1 پیمانه کره به دمای اتاق رسیده
4/3 پیمانه شکر
2/1 قاشق چایخوری عصاره لیمو
2 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
1 عدد تخممرغ بزرگ + 1 عدد زرده تخممرغ
1 و 2/1 قاشق آبلیمو تازه
مواد لازم برای باترکریم توتفرنگی
8 قاشق غذاخوری کره نرم شده
4 پیمانه پودر قند
2/1 پیمانه توتفرنگی خرد شده
مرحله اول
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید، سپس کنار بگذارید.
مرحله دوم
در ظرف بزرگی کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا نرم شود، حالا وقتش رسیده تا عصاره لیمو، رنده پوست لیمو و آبلیمو را هم در این مرحله به کره و شکر اضافه کنید. حالا تخممرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد زرده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در این مرحله نیمی از مخلوط آرد را بریزید و با یک قاشق بزرگ در یک جهت مواد را هم بزنید، سپس نیمی از خامهترش را اضافه کرده و مجددا مواد را به همراه بقیه آرد و خامه ترش که از مرحله قبل باقی مانده بود را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
مرحله سوم
6 عدد ورق کاپ کیک را آماده کرده و 4/3 قالبها را با مایه کیک پر کنید، سپس آنها را به مدت 18-16 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاپ کیکها بپزند، سپس قالبها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی سرد شوند. سپس می توانید بنا به سلیقه خودتان آنها را با کاغذ کاپ کیک یا بدون آن برای سرو آماده کنید.
مرحله چهارم
تا زمانی که کاپ کیکها سرد شود شما میتوانید باترکریم توتفرنگی را آماده کنید. توتفرنگیها را بعد از شستوشو داخل میکسر ریخته تا کاملا خرد شوند. کره را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس 2 پیمانه پودر قند به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید؛ حالا وقتش رسیده تا پوره توتفرنگی را که از قبل آماده کردهاید را به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا وقت هنرنمایی است، با استفاده از یک قیف و ماسوره مورد نظرتان باتر کریم را بر روی کاپ کیکهای لیمویی تزیین کنید.
نکته:
باترکریم نباید خیلی شل و خیلی سفت باشد.
منبع:
https://belleofthekitchen.com/strawberry-lemon-cupcakes/
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی