از خواص عرق بید برای تسکین درد طبیعی چه می دانید؟!
طبع عرق بید سرد و تر است. از جمله خواص عرق بید میتوان به تاثیر این داروی گیاهی در رفع حساسیت بینی و عطسه استنشاق عرق بید اشاره کرد.
عرق بید دارای خواص و فواید درمانی فراوانی است که به بخشی از آن اشاره میکنیم؛
سلامت پوست
عرق بید میتواند موجب پاکسازی منافذ پوست و در عین حال حذف سلولهای مرده شود. عرق بید دارای اسیدهای فنولیک از جمله سالیسین، سالیکورتین و فلاونوئیدها، تاننها و مقادیر زیادی مواد معدنی است که همهی این ترکیبات موجود در عرق بید در جوان سازی پوست تاثیرگذار و مفید هستند.
التهاب درد قاعدگی
درباره علت گرفتگیهای قاعدگی میتوان گفت که این گرفتگیها نتیجه التهاب لایه رحم و انقباضات ناشی از پروستاگلاندینها است. عرق بید میتواند موجب کاهش التهابهای مربوطه شود. این موضوع موجب تسکین گرفتگی قاعدگی و همچنین رفع و کاهش علائم PMS میشود.
تسکین سردرد
یکی از خواص عرق بید تاثیر این داروی گیاهی در تسکین سردرد است. عرق بید میتواند در کاهش تنش ناشی از سردرد موثر و مفید باشد.
تسکین درد آرتروز
ترکیبات موجود در عرق بید موجب کاهش تورم میشوند. عرق بید میتواند با مهار سیکلواکسیژناز یک درمان مؤثر و مفید برای کاهش آرتریت و درد ناشی از آرتروز باشد. مهار پروستاگلاندینها موجب کاهش التهاب شده در نتیجه دردهای فلج کننده آرتروزی را میتواند کاهش دهد.
تسکین درد کمر
یک گزینه درمانی طبیعی و گیاهی برای کمردرد، گردن و دردهای عضلانی استفاده از عرق بید است. پروستاگلاندینها عامل التهاب هستند و عرق بید میتواند موجب کاهش تولید پروستاگلاندینها میشود. در واقع عرق بید همانند یک ضد التهاب عمل میکند.
نحوه مصرف عرق بید
بهترین زمان برای مصرف عرق بید پانزده دقیقه پیش و یا پس از صرف وعده غذایی به میزان یک لیوان است. برای استعمال موضعی مانند درمان چرک گوش دو قطره از عرق بید را داخل گوش بچکانید. برای درمان جوشهای صورت عرق بید را با گلاب و سفیده تخم مرغ به خوبی ترکیب کنید و این ماسک را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه روی پوست خود بگذارید.
مضرات عرق بید
عرق بید در کنار خواص و فوایدی که دارد اگر زیاد از حد و بی رویه مورد استفاده قرار گیرد میتواند عوارض و مضراتی را نیز از خود نشان دهد. زیادهروی در مصرف عرق بید میتواند موجب بروز واکنشهای آلرژیک و بروز مشکلات و اختلالات گوارشی شود. از دیگر مضرات عرق بید این موضوع است که ممکن است مصرف عرق بید موجب کاهش میل جنسی افراد شود. افرادی که از داروهای ضدانعقاد مانند وارفارین مصرف میکنند باید از مصرف عرق بید خودداری کنند زیرا ممکن است موجب بروز تداخل دارویی شود. همچنین مصرف عرق بید برای خانمهایی که دچار خونریزی شدید، افرادی که دچار جراحت، افراد مبتلا زخم معده و اختلالات اثنی عشر، افراد حساس به داروهای ضدالتهاب، خانمهای باردار و مادران شیرده مضر است و توصیه نمیشود.
عرق بید در رژیم غذایی
عرق بید خواص زیادی دارد و به همین دلیل بسیاری از افراد دوست دارند از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنند. با اینحال نمیتوان بیش از حد از عرق بید یا هر ماده غذایی دیگری استفاده نمود و دلیل آن، این است که مصرف هر مادهای کمتر از حد سبب میشود مواد مغذی آن به بدن نرسد و بیشتر از حد مفید آن سبب میشود به بدن آسیب برساند. به همین دلیل در مصرف هر ماده غذایی باید میزان کافی و اصولی آن را بدانیم تا هم به سلامتی ما کمک نماید و هم بتوانیم مانع از اضافه وزن شویم. یک رژیم غذایی اصولی این میزان صحیح را میداند و به بهانه لاغری، محدودیت شدیدی غذایی و حذف غذایی ایجاد نمیکند و یا از شما نمیخواهد تنها یک ماده غذایی را مصرف کنید تا به وزن دلخواه برسید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی