علت جالب کفکردن روغنخوراکی موقع سرخ کردن
حتما برای شما ما پیش آمده که برای طبخ غذاهای سرخ کردنی مثل انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبرو شده باشید.
همه مواد غذایی دارای رطوبت هستند. زمانی که حتی مقدار کمی رطوبت در سطح ماده غذایی وجود داشته باشد، زمان تماس با روغن داغ کف کرده و یا قدری میجوشد.
شیوه جلوگیری از کف کردن روغن
برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند، نکات زیر را رعایت کنید:
- آب اولیه موادتان مانند کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را گرفته و بعد با تخم مرغ و دیگر موارد مخلوط کنید.
- زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و فقط سفیده تخم مرغ را بریزید.
- حتی الامکان در تهیه غذاهایی چون غذاهایی مثل کتلت و فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.
- آب ماهی، سیب زمینی، مرغ و... به وسیله دستمال خشک کنید و مطمئن شوید که ماده غذایی پیش از اضافه شدن به روغن داغ تا حد امکان خشک شده باشند.
- هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید.
- زمان سرخ کردن باید از بستن در ظرف دوری کنید زیرا موجب می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
- برای محو شدن کف حین سرخ کردن و هنگام کف کردن کمی ادویه مثل زردچوبه و یا پودر سیر داخل روغن بریزید.
- شعله را کم کنید.
- می توانید سطح ماده غذایی را با آرد بپوشانید.
- برای اضافه کردن ماده غذایی به روغن از یک انبر یا سبد مربوط به سرخ کن استفاده کنید و با دست خیس مواد غذایی را داخل روغن نریزید.
بعضی عوامل که نقطه دود روغن را پایین می آورند، عبارتند از:
- مخلوط کردن روغنهای گیاهی باهم
- ورود ذرات خارجی در روغن
- وجود نمک در روغن
- حرارتی که روغن می بیند
- تعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده است
- مدت زمان حرارت
- شرایط نگهداری روغن (بودن در معرض اکسیژن، نور و دما)
منبع: نمناک
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی