کد خبر: ۹۷۷
۱۴۰۱/۰۶/۲۲ ۰۸:۰۰:۰۰

سالاد لوبیا سبز با سس زیره

سالاد‌ها بخش جدایی ناپذیر از وعده های غذایی هستند و اغلب برای افرادی که رژیم غذایی خاصی را دنبال می‌کنند، جای غذای اصلی را برای یک وعده گرفته است پس باید تنوع را وارد دنیای سالادها کنیم تا از خوردن این خوشمزه خسته نشویم. سالاد دال عدس هم از ان دست از سالادهایی است که بسیار سالم و در عین حال مقوی است.

مواد لازم برای 4 نفر

2 ق س آبلیموی تازه

3/1 پیمانه عدس

2عددخیار

7 عدد گوجه گیلاسی

7-5عددلوبیاسبز

1عددفلفل سبز

مواد لازم برای سس

1 ق س مایونز

4/1پیمانه ماست

1 ق چ زیره

4/1ق چ پودرفلفل تند

2 ق س آبلیموی تازه

به میزان لازم نمک

 

طرز تهیه:

1  عدس را از دو ساعت قبل خیس کنید و بگذارید تا به آرامی بپزد. لوبیاسبزها را پاک کرده، بشویید، سپس آنها را هم بپزید. لوبیاها را بخار‌پز هم می‌توانید بکنید. بعد از آنکه لوبیاها پخته شد، آنها را به صورت تکه های 2 سانتی خرد کنید.

2 حال خیارها و گوجه‌ها را بشویید، سپس آنها را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. خیارها را می‌توانید با پوست یا بدون پوست خرد کنید. فلفل سبز را هم بعد از آنکه شستید، خرد کنید.

3 در یک کاسه مناسب همه مواد سالاد و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید و ظرف را دریخچال بگذارید تا مواد کامل خنک شوند.

4 برای تهیه سس سالاد، در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و در صورت تمایل نمک بیشتری به آن بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید.

 

ستی مولایی

https://vannsspices.com

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی