کد خبر: ۹۸۵۳
۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۵:۰۰:۳۳

طرز تهیه نان وانیلی مخصوص صبحانه با طعم بسیار عالی

نان وانیلی از نان های خوشمزه و معروف خانگی می باشد و می توانید آن را به صورت ساده و یا اینکه مثل من به صورت مغزدار با شکلات درست کنید. در ادامه با طرز تهیه نان وانیلی خوشمزه و خانگی با مغز شکلات با ما همراه باشید.

طرز تهیه نان وانیلی خوشمزه و خانگی با مغز شکلات

مواد لازم نان وانیلی

  • شیر ولرم 250 گرم - یک + یک چهارم پیمانه
  • مایه خمیر یک و نیم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 100 گرم - نصف پیمانه
  • وانیل شکری 20 گرم یا 1 قاشق چای خوری وانیل پودری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد 500 گرم - 4 پیمانه
  • روغن مایع 40 گرم - یک چهارم پیمانه سر خالی
  • کره 60 گرم

 

 

نان وانیلی

مراحل طرز تهیه نان وانیلی

 

مرحله 1

برای درست کردن نان وانیلی خوشمزه در یک ظرف مناسب نصف مقدار شیر + خمیر مایه و 1 قاشق غذاخوری از شکر را باهم مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا خمیر مایه به عمل آید.

مرحله 2

در یک ظرف دیگر تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن مایع را مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم. بعد آرد و نمک را اضافه کرده و مایه خمیر به عمل آمده را اضافه می کنیم.

مرحله 3

باقی مانده شیر را به صورت کم کم و تا جایی اضافه می کنیم که خمیر جمع شود. ممکن است همه شیر مصرف نشود.

مرحله 4

کره نرم شده را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر خمیر را ورز می دهیم. اگر با دست ورز می دهید ممکن است این زمان 15 تا 20 دقیقه طول بکشد. در نهایت باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبد.

 

طرز تهیه نان وانیلی

مرحله 5

بعد از اینکه خمیر آماده شد آن را چانه بزرگ گرفته و به مدت یک و نیم ساعت تو دمای محیط بهش استراحت می دهیم.

مرحله 6

بعد از استراحت خمیر آن را به 10 تا 12 چانه مساوی تقسیم می کنیم و هر یک را چانه می گیریم و هر چانه را به دلخواه شکل می دهیم. برای بین نان در این مرحله می توانید شکلات یا کرمفیل بگذارید. فقط باید حتما کرم یا شکلات نسوز باشد وگرنه موقع پخت بیرون می ریزد.

مرحله 7

پس از اینکه همه نان ها را به این روش آماده کردیم به آن ها 30 تا 40 دقیقه استراحت می دهیم و بعد با مخلوط زرده، زعفران و شیر رومال می کنیم.

مرحله 8

در نهایت نان ها را برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه می گذاریم تا بپزند. بعد از پخت برای براق شدن نان ها، روی آن ها را می توانید با شربت بار رومال کنید.

 

 

منبع: دلگرم

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی