در این مطالعه به ۳۵ نفر بین ۶۶ تا ۷۸ سال ۲۶ گرم پودر توتفرنگی خشک داده شد.
پس از ۸ هفته، محققان دریافتند کسانی که توت فرنگی مصرف کردند، ۳.۶ درصد کاهش فشار خون سیستولیک داشتند.
شرین هوشمند، محقق ارشد این مطالعه، در مورد این یافتهها گفت: «تحقیقات منتشر شده قبلی برخی از فواید عالی توتفرنگی را برای سلامت قلب نشان داده است، بنابراین تحقیقات ما برای تایید برخی از این یافتهها عالی است.»
این مطالعه نشان میدهد که خوردن توتفرنگی ممکن است عملکرد شناختی را بهبود بخشد و عوامل خطر قلبی عروقی مانند فشار خون بالا را کاهش دهد.
یک تغییر رژیم غذایی ساده، مانند افزودن توتفرنگی به رژیم غذایی روزانه، ممکن است این نتایج را در افراد مسن بهبود بخشد.
تحقیقات قبلی نشان داده که مصرف منظم توتفرنگی همچنین میتواند با کاهش التهاب از مغز در برابر زوال عقل نیز محافظت کند.