ستی مولایی؛ این دستور سالاد به همراه سس بی نظیر پستو درست میشود.
پستو یکی از انواع سس های بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مثل انواع پاستا، ساندویچ و پیتزا سرو می شود.
مواد لازم برای پخت پاستا:
پاستا: یک بسته
جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 60 میلیلیتر
سس پستو: 3 قاشق غذاخوری
زیتون: 200 گرم
خیارشور: 250 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای سس پستو
برگ ریحان: ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان: ۱۵۰ گرم
مغز گردو: ۱۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه
روغن زیتون: ۱پیمانه
آب لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
روش تهیه سس پستو:
مرحله اول
ابتدا برگهای ریحان را جدا میکنیم و میشوییم، سپس داخل آبکش قرار م دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه برگ های ریحان را به همراه پنیر پارمزان داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.
مغز گردو را نیز به مخلوط کن اضافه می کنیم. برای تهیه سس پستو به سلیقه خود میتوانید مغز بادام هندی، بادام زمینی یا پسته را جایگزین مغز گردو کنید.
اگر میخواهید از بادام هندی یا بادام زمینی استفاده کنید حتما آن را قبل از اضافه کردن به دیگر مواد کمی تفت دهید. تفت دادن بادام هندی یا بادام زمینی عطر و طعم سس را مطبوع تر میکند.
در ادامه سیر را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. میتوانید ادویه های باب میل خود را نیز در این مرحله اضافه کنید.
روش تهیه پاستا
ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش میکنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد میریزیم و وقتی کمی خشک شد روغن زیتون را با آن مخلوط میکنیم.
پاستا ها با سس پستویی که از قبل آماده کرده ایم مخلوط میکنیم.
همچنین؛ خیارشور و پنیر را به شکل رشتهای نازک برش میدهیم و تمامی مواد سالاد را با هم مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا طعم مواد کاملا به خورد هم برود.