در این مطلب میخواهیم به طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی پرداخته و نکاتی که هنگام طبخ به آن نیاز دارید را به شما آموزش دهیم.
برای افرادی که به طعم اصلی ماکارونی علاقه دارند، روشهای مختلفی برای طبخ وجود دارد که هر کدام دارای ترکیبی مخصوص به خود هستند. پاستا آلفردو، پاستا پنه، پاستای سبزیجات و... با رنگ سفید و انواع ماکارونی مانند آنچه که در ادامه آموزش میدهیم، به رنگ قرمز هستند.
برای درست کردن ماکارونی با این روش، باید ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:
پس از آماده کردن موادی که در جدول بالا آورده شده، باید مراحل زیر را برای درست کردن غذا طی کرده تا در نهایت بتوانید طعمی بینظیر و به یاد ماندنی را تجربه کنید:
سویا را به مدت نیم ساعت با آب ولرم خیس کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود.
بعد از گذشت نیم ساعت روی آن آب سرد ریخته و آبکشی کنید.
سیب زمینی را پوست کنده و آن را به شکل نگینی خرد کنید.
درون تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینیها را به خوبی سرخ کنید.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون کمی روغن تفت دهید تا کاملا شفاف شوند.
سویا را به تابه اضافه کنید و آنها را هم کمی تفت دهید.
روی مواد موجود در تابه کمی سویا بریزید و دوباره اجازه دهید با حرارتی که دارد کمی تفت داده شود.
قارچها را خرد کرده و آنها را به تابه حاوی مواد اضافه کنید. در این مرحله باید حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ باعث شل شدن ترکیبات درون تابه نشود.
اکنون نوبت به اضافه کردن سیب زمینیهایی است که قبلا سرخ کردهاید. آنها را به این ترکیبات اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
رب گوجه را به تابه اضافه کرده و آن را تفت دهید تا خامی آن به طور کلی از بین برود.
اکنون نوبت به اضافه کردن ادویهها و نمک به مواد درون تابه و هم زدن آنها به گونهای که طعمشان کاملا به خورد همدیگر برود.
پس از یکدست شدن این ترکیبات آن را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله باید ماکارونیها را بپزید و برای پخت آن باید یک قابلمه پر از آب را روی شعله قرار دهید و سپس ماکارونیها را به همراه کمی روغن و نمک درون آن بریزید.
پس از به جوش آمدن آب ماکارونی و پخته شدن آن، باید آن را آبکش کنید.
درون یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.
سیب زمینیهای پوست کنده را حلقه حلقه کرده و در کف قابلمه قرار دهید.
کمی ماکارونی روی سیب زمینی بریزید و با مقداری مواد روی آن را بپوشانید.
این کار را لایه به لایه تا تمام شدن ماکارونیها و مواد انجام دهید.
در نهایت درب قابلمه با یک دمکنی بپوشانید و اجازه دهید برای مدت زمان 45 دقیقه به خوبی دم بکشد.
همانطور که مشاهده کردید روش پخت ماکارونی با سویا و سیب زمینی بسیار آسان است. اما بهتر است نکات زیر را هم در حین تهیه آن در ذهنتان ثبت کنید:
میتوانید برای طعم دادن به غذای خود از فلفل دلمهای یا هویج نیز داخل ترکیباتش استفاده کنید.
برخی افراد از ترکیب گوشت چرخ کرده و سویا برای درست کردن این غذا استفاده میکنند.
در صورت تمایل میتوانید قارچ را از میان مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن این غذا حذف کنید.
در نظر داشته باشید که برای درست کردن این غذا باید حتما سویا را خیس کنید تا کاملا نرم شود.
برای درست کردن این غذا میتوانید از انواع ماکارونیها استفاده کنید.
اگر از فرم رشتهای ماکارونی استفاده میکنید، بهتر است در هنگام جوشاندن کمی روغن به آن اضافه کنید تا در نهایت رشتهها از یکدیگر جدا شوند.
سعی کنید بعد از آبکش کردن ماکارونی حتما آن را با آب سرد بشویید تا لعاب یا نشاسته آن جدا شود. با اینکار از ایجاد شکل خمیری ماکارونی جلوگیری خواهید کرد.
افراد زیادی به طعم سویا در غذا علاقه ندارند، در صورتی که این ماده میتواند فواید بسیار زیادی را برای بدن داشته باشد. اما با استفاده از چند راهکار بسیار ساده زیر میتوان طعم آن را دلپذیرتر کرد:
میتوانید سویا را به جای آب، درون شیر خیس کنید تا طعم آن کمی بهتر شود. گاهی نیز ترکیب آب و شیر گزینه مناسبی است.
استفاده از پیاز سرخ شده در ترکیب با آن باعث میشود تا طعم سویا بهتر شود.
در زمان سویا میتوانید از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید تا طعم بد آن را بگیرد.
اگرچه ماکارونی یک غذای راحت است که به راحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد، اما عدهای ترجیح میدهند مدلهای آماده آن را از رستورانها سفارش دهند. شما میتوانید از اپلیکیشنهای آنلاین برای اینکار استفاده کنید که اسنپ فود نیز یکی از آنهاست. با این کار در سریعترین زمان ممکن، غذای دلخواهتان را درب منزل دریافت میکنید.