انجیرهای خشک یک منبع عالی از فیبر مغذی هستند. اگر شما چربی دارید، پس مواد غذایی غنی از فیبر انتخاب مناسبی است. از آنجایی که انجیرها میزان بالایی از فیبر طبیعی دارند برای مدیریت وزن بسیار مفید خواهند بود.
انجیر خشک نسبت به انجیر تازه ۵ برابر بیشتر کالری دارد. در هر ۱۰۰ گرم انجیر خشک، ۲۴۹ کالری، ۳/۳ گرم پروتئین، ۹/۰ گرم چربی، ۶۹ گرم کربوهیدرات و ۶/۵ گرم فیبر وجود دارد.
ازجمله فواید و خواص انجیر خشک این است که این میوه سبب افزایش قوای جسمانی میشود. به علت آهن موجود در انجیر خشک به افرادی که با مشکل خونرسانی در بدن مواجه هستند توصیه میشود روزی ده عدد انجیر خشک بخورند. افرادی که از لحاظ جسمی ضعیف هستند. خوردن انجیر خشک بسیار مؤثر است حتی انجیر خشک به علت دارا بودن ویتامینهای موجود برای بسیاری از مشکلات شامل یبوست، زخم معده، رفع تشنگی، عفونت ریه، تب، سرفه، اعصاب و سینهدرد بسیار مفید است.
انجیر خشک حاوی مقادیر زیادی آهن و ویتامین C است؛ مخلوطی از این دو مادهٔ مغذی، انجیر خشک را به یک میوهٔ فوقالعاده برای کمخونها مخصوصاً افراد مبتلا به کمخونی فقر آهن تبدیل کرده است.
از خواص درمانی انجیر خشک که میتوان بیان کرد این است که از انجیر خشک برای درمان و پیشگیری از یبوست میتوان استفاده کرد. در واقع انجیر خشک خیسانده در آب یا شیر، مؤثرترین درمان برای رفع یبوست است.
داشتن موهایی سالم با مصرف انجیر خشک
وجود گوگرد در انجیر خشک باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان میکند.
خوردن انجیر خشک همراه پسته، بادام و گردو موجب تقویت حافظه و قدرت تعقل و تفکر شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار باعث تقویت حافظه جنین میشود.