لحظه عجیب عسل خوردن فضانورد اماراتی در فضا+عکس

صفحه اینستاگرام فضانورد اماراتی یک دفترچه خاطرات دیجیتالی از زندگی او در مدار است.

سلطان النیادی گوشه‌هایی از زندگی خود در ایستگاه فضایی بین‌المللی را با فالوورهای اینستاگرامش به اشتراک گذاشته است. او ویدئو کوتاهی از خوردن عسل و نان به همراه تمامی موارد عجیب و غریب غذا خوردن در جاذبه‌ی صفر منتشر کرد.

النیادی در توضیح این عکس نوشت: آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که عسل چگونه در فضا جاری می‌شود؟

او در ویدیو یک بطری عسل را زیر یک تکه نانِ شناور فشار می‌دهد. این ماده چسبناک به آرامی روی نان شناور می‌شود و یک لکه‌ی گرد روی آن تشکیل می‌دهد. النیادی قبل از گاز زدن میان ‌وعده‌ی خود، آن را در جاذبه‌ی کم رها و شناور می‌کند.

او می‌گوید: من هنوز مقداری عسل اماراتی دارم که هر از گاهی از آن لذت می‌برم. عسل فواید زیادی به خصوص برای سلامت فضانوردان دارد.

این اولین باری نیست که دکتر النیادی در حساب اینستاگرام خود درباره‌ی عسل اماراتی پست می‌گذارد. اینستاگرام وی از زمان آغاز ماموریت شش ماهه در ایستگاه فضایی بین‌المللی در ماه مارس، به دفتر خاطرات آنلاین او در فضا تبدیل شده است.

او در روزهای آینده همراه با سه فضانورد دیگر سفر خود را به سمت خانه به زمین آغاز خواهد کرد.

دکتر النیادی در روز جهانی زنبور عسل در روز ۲۰ مه در مورد عسل اماراتی پستی گذاشت و نوشت زنبورها قهرمانان گمنامی هستند که نقش حیاتی در اکوسیستم و تولید مواد غذایی ما دارند. حتی در اینجا در فضا، ما اثرگذاری آنها بر زمین را به یاد می‌آوریم. وی افزود، این عسل از الخوانیج در دبی می‌آید. جدا از فواید سلامتی، این غذا به بخشی جدایی ناپذیر از کشاورزی پایدار امارات تبدیل شده است.

صدها مرکز پرورش زنبور عسل در کشور وجود دارد که محل زندگی دو نوع زنبور عسل هستند: زنبورهای عسل وحشی بومی(Apis florea) و زنبورهای وارداتی(Apis mellifera). در سال ۲۰۱۷، انجمن زنبورداران امارات متحده عربی برای کمک به حمایت از این صنعت ملی تاسیس شد.

دکتر النیادی اغلب ماجراجویی‌های مربوط به غذا را در ایستگاه فضایی بین‌المللی به اشتراک می‌گذارد. در یکی از ویدئوهای قبلی، او نشان داد که چگونه قهوه خود را در فضا درست می‌کند و در آنجا یک کیسه‌ی خلاء مهر و موم شده را با آب پر می‌کند. او می‌گوید: در فضا مانند زمین، روز فقط با قهوه شروع می‌شود.

در ویدئویی که در روز ۳۱ ژوئیه منتشر شد، او برخی از غذاهایی را که با خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی برده بود نشان داد. آنها شامل انواع نان‌ها، کنسروها و شیرینی‌های ذخیره شده در بسته بندی‌های مناسب فضا بودند.

غذا و تغذیه در فضا موضوعات بسیار مهمی برای ناسا هستند. در واقع، یکی از آزمایش‌های ماموریت فضایی فعلی که Plant Habitat-۰۳ نام دارد با هدف پرورش گیاه رَشادی گوش‌موشی، جمع‌آوری دانه‌های آن و استفاده از آنها برای رشد مجموعه‌ی دیگری از این گیاه در ایستگاه فضایی بین‌المللی در حال انجام است.

رَشادی گوش‌موشی که بخشی از خانواده‌ی خردل‌ها است به طور گسترده برای تحقیقات گیاه‌شناسی استفاده می‌شود.

النیادی در برخی از ویدئوهای خود در این مورد صحبت می‌کند. در یکی از پست‌های روز دوشنبه، او محفظه گیاهی را در ایستگاه فضایی بین‌المللی نشان داد و درباره جمع‌آوری نمونه‌هایی که قرار است برای دانشمندان روی زمین ارسال شود، صحبت کرد.

او گفت: با کاشت گیاهان در اینجا، می‌توانیم رشد آنها را در محیط ریزگرانشی مطالعه کنیم.

لحظه عجیب عسل خوردن فضانورد اماراتی در فضا+عکس