ستی مولایی؛ این سالاها میتوانند در ظرفهای مختلف شیشهای مانند لیوانهای بلند، شیشههای دردار یا حتی شیشههای مربا آماده شده و برای مهمانیها در تعداد بالا سرو شوند. آیا سالادها میتوانند جذابتر از این باشند؟ این دستور غذا بدون پخت بوده و میتواند در کنار غذا یا در فینگرفودها در مهمانیها سرو شوند.
مواد لازم برای 4 نفر
3 فنجان اسفناج، خرد شده
1 فنجان ذرت تازه
1 فلفل دلمهای قرمز خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی، خرد شده
2 عدد کنسرو ماهی تن، آبکش شده
½ فنجان پیاز بنفش، خرد شده
1 آووکادو، ورقه شده
1 تخم مرغ آب پز، خرد شده
¼ فنجان روغن زیتون
¼ فنجان آب لیمو
1 قاشق غذاخوری شکر
1 حبه سیر، خرد شده
1 یک قاشق چایخوری نمک و فلفل تازه آسیاب شده
**
1 در چهار لیوان کوتاه ¾ فنجان اسفناج خرد شده و سپس ¼ فنجان ذرت را بریزید.
2 فلفل دلمه ای قرمز و گوجه فرنگی خرد شده را با هم مخلوط کنید. در هر فنجان روی لایه ذرت بریزید.
3 ماهی تن و پیاز را با هم مخلوط کنید. در هر فنجان روی لایه گوجه فرنگی بریزید.
4 برش های آووکادو و تخم مرغ آب پز خرد شده را روی آن قرار دهید.
5 روغن، آب لیمو، شکر، نمک، سیر و فلفل تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. روی هر لیوان بپاشید.
نکته: این لایههای رنگارنگ با الهام از سالاد نیکوز در یک لیوان سرو میشوند و یک غذای فوقالعاده تازه و بدون پخت است.
منبع:
https://www.tablespoon.com/recipes/rainbow-salad-in-a-glass/a0618d89-dfd2-4e1f-9739-90dda34fb253