پیاده روی بعد از وعده غذایی، قند خون را کم می کند

برخی از افراد دوست دارند پس از صرف یک وعده غذایی یک پیاده روی سریع در خارج از منزل داشته باشند و به نظر می رسد که این تمرین فراتر از تنظیم دستگاه گوارش، فواید دیگری هم دارد. بر اساس تحقیقات جدیدی که در مجله Sports Medicine منتشر شده است، حتی یک پیاده روی سریع 2 دقیقه ای بعد از غذا خوردن می تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند که به نوبه خود ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

محققان برای به دست آوردن یافته های خود، نتایج 7 مطالعه را تجزیه و تحلیل کردند که نحوه تاثیر نشستن در مقابل ایستادن یا راه رفتن را بر سلامت قلب، به ویژه مشاهده سطح انسولین و قند خون، مقایسه کردند. در پنج مطالعه از هفت مطالعه، هیچ یک از افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت نوع 2 نبودند. اما در دو مطالعه دیگر افراد با و بدون این بیماری مشاهده شدند. از همه شرکت کنندگان خواسته شد که هر 20 تا 30 دقیقه در طول روز حدود 5 دقیقه بایستند یا راه بروند. در هر هفت مطالعه، محققان دریافتند که تنها چند دقیقه پیاده روی خیلی سریع بعد از غذا به افزایش و کاهش تدریجی سطح قند خون کمک کرد. این امر به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت که باید از نوسانات شدید قند خون خودداری کنند بسیار مهم است.

به طور کلی، پیاده روی کوتاه بعد از خوردن غذا سطح قند خون را به میزان قابل توجهی در مقایسه با نشستن بهبود می بخشد. اگر زمانی برای پیاده روی ندارید، ایستادن برای مدت کوتاهی بعد از غذا نیز در مقایسه با نشستن، کاهش قابل توجهی در سطح گلوکز و انسولین نشان می دهد. با این حال، محققان خاطرنشان می‌کنند که پیاده‌روی خیلی سریع بهتر است و اگر امیدوار هستید سطح گلوکز و انسولین را به طور معنی‌داری کاهش دهید، پیاده روی را بعد از صبحانه، ناهار و شام توصیه می‌کنند.  

 

 

منبع: یاهو