به گزارش محیانیوز؛ آنها همچنین حملات قلبی و سکته را تا 11 درصد کاهش می دهند. مصرف بیش از حد نمک می تواند منجر به لخته شدن خون شود و خون رسانی به اندام های اصلی را قطع کند.
طعم جایگزین های نمک درست شبیه طعم واقعی آن است و به طور گسترده در سوپرمارکت ها موجود است.
به گفته این تیم تحقیقاتی، آنها همچنین حاوی پتاسیم اضافه شده و سدیم کمتری هستند که از فشار خون بالا جلوگیری می کنند.
نویسندگان مطالعه در مجله Heart می نویسند: میزان محافظت از قلب و عروق ارائه شده احتمالا با میزان کاهش فشار خون تعیین می شود. به نظر میرسد که اثرات سودمند جایگزین نمک با واسطه فشار خون بر نتایج بالینی احتمالا در طیف وسیعی از جمعیتها بدون عوارض جانبی ایجاد میشود.
این یافته ها منعکس کننده این است که سیاست های بهداشت عمومی به عنوان یک استراتژی برای کاهش مصرف سدیم در رژیم غذایی، افزایش دریافت پتاسیم در رژیم غذایی، کاهش فشار خون و پیشگیری از حوادث قلبی عروقی حمایت می کند.
جایگزین های نمک برای فشار خون چقدر مفید هستند؟
این یافته ها از نتایج 21 کارآزمایی بالینی با حدود 30هزارر نفر در اروپا، منطقه غربی اقیانوس آرام، قاره آمریکا و آسیای جنوب شرقی بدست آمده است. جایگزین های نمک فشار خون را در بین تمام شرکت کنندگان کاهش داد.
به طور کلی، قرائت سیستولیک (عدد بالا) و دیاستولیک (عدد پایین) به ترتیب 4.61 و 1.61 میلی متر بر جیوه کاهش یافت. اولی نیروی قلب را هنگام پمپاژ و دومی زمانی که بین ضربان ها استراحت می کند منعکس می کند.
اگر هر یک از اعداد فشار خون بیش از حد بالا باشد، اندام های اصلی در برابر استرس آسیب پذیر هستند. هر نسبت 10 درصد کمتر کلرید سدیم ارتباطی با کاهش 1.53 و 0.95 میلی متری جیوه بیشتر در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک نشان داد. طبق گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های، نزدیک به نیمی از بزرگسالان جهان فشار خون بالا دارند.
منبع: استادی فایندز