مواد غذایی مناسب برای پیشگیری از زوال عقل

به گزارش محیانیوز؛ حدود 10 تا 20 درصد از افراد بالای 65 سال در آمریکا، اختلال شناختی خفیفی را تجربه می کنند که کارشناسان می گویند بین «پیری طبیعی» و آنچه که زوال عقل تلقی می شود، قرار می گیرد. به عبارت دیگر، مشکلات حافظه مرتبط با افزایش سن بسیار رایج است.

 

هنگامی که صحبت از بهبود حافظه و کند کردن روند پیری مغز می شود، رژیم غذایی و انتخاب سبک زندگی شما نقش کلیدی ایفا می کند. دریافت چربی های سالم به اندازه کافی در رژیم غذایی یک راه عالی برای مراقبت از مغز و تیز نگه داشتن حافظه است.

لیزا یانگ، نویسنده کتاب «Annly Full, Endly Slim»  و عضو هیات متخصصان پزشکی آمریکا می گوید: ماهی های چرب مانند سالمون، تن و ساردین سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. این اسیدهای چرب برای مغز مفید هستند زیرا حدود 60 درصد از مغز از چربی تشکیل شده است که بیشتر آن اسیدهای چرب امگا 3 است. به همین دلیل است که امگا 3 برای حافظه و یادگیری ضروری است.

بر اساس مطالعه‌ای که در Frontiers in Aging Neuroscience منتشر شده است، مصرف منظم ماهی‌های چرب به بهبود عملکرد شناختی در بزرگسالان سالم بالای ۶۵ سال کمک می‌کند.

راشل فاین بنیانگذار To The Pointe Nutrition می‌گوید: دو مورد از رایج‌ترین انواع چربی‌های غیراشباع چندگانه، امگا 3 و امگا 6 هستند، و ساختار فیزیکی مغز عمدتاً از تعادل این دو چربی ضروری تشکیل شده است.

به همین دلیل است که فاین پیشنهاد می‌کند دانه‌های کتان را در رژیم غذایی خود بگنجانید، زیرا این دانه‌ها سرشار از چربی‌های غیراشباع چندگانه، به ویژه امگا 6 و امگا 3 هستند.

یک بررسی منتشر شده در مجله تغذیه نشان داد که ارتباطی با منابع غذایی امگا 3 و امگا 6 وجود دارد که به سلامت شناختی بهتر در افراد مسن کمک می کند، اگرچه آنها معتقدند که تحقیقات بیشتری هنوز باید انجام شود.

به گفته یانگ، ممکن است بخواهید راه های بیشتری برای گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی روزانه خود بیابید. بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلائونوئیدها است که ممکن است از زوال شناختی جلوگیری کند و حافظه را بهبود بخشد.

این میوه به طور خاص حاوی آنتوسیانین است، ترکیبی که دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که از تاخیر پیری مغز جلوگیری می کند.  

 

منبع: ایت دیس، نات دت