ستی مولایی؛ چیزی که خورش داوود باشا را بسیار خوشمزه میکند طعم پیاز، سیر و نخود و سیبزمینی آن است، که در یک سس گوجه فرنگی با طعم هفت ادویه و طعم ملس انار پخته میشود. برای سرو این خورش خوشمزه میتوان از برنج ساده کمک گرفت. البته خیلی ها این خورش را با نان هم نوش جان میکنند.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: یک کیلو
پیاز رنده شده: دو عدد
پودر نعنا خشک: یک قاشق سوپخوری
رب انار ملس: دو قاشق سوپخوری
آب: یک لیوان
نمک، فلفل، دارچین و کره: به میزان لازم
مرحله اول
گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری پیازه رنده شده (یک پیاز) و با کمی نمک و فلفل ورز دهید. سپس آنها را به شکل گردو دربیاورید و داخل ظرفی در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
مرحله دوم
مقداری کره را در تابه ریخته و آن را روی حرارت بگذارید. باقی مانده پیاز را به آن اضافه کرده و بعد از طلایی شدن، گوشتهای گرد را به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
پودر نعناع و رب انار ملس را در یک لیوان آب با هم مخلوط کرده و به محتویات تابه اضافه کنید تا حسابی به خورد گوشت برود. برای مغز پخت شدن گوشتها فقط نیم ساعت زمان لازم است. این خورش را میتوان به همراه برنج سرو کرد.
نکته:
منبع:
https://www.hungrypaprikas.com/dawood-basha/