ستی مولایی؛ کوفته ریزه به تنهایی غذای خوشمزهای است، چه برسد که در کنار پاستای ایتالیایی قرار بگیرد. در واقع؛ کوفتهها لطیف هستند اما از هم نمیپاشند، و همچنین به لطف ترکیبی از گوشت و همچنین افزودن سیر تازه و سبزیها، آرد سوخاری چاشنیشده، طعمدار میشوند.
گوشت چرخکرده: 500 گرم
پیاز خردشده: 3 عدد
ادویه دلخواه: به میزان لازم
پنیر گودا یا پنیر رژیانو پارمیجانو: به میزان لازم
سیر: دو حبه
گوجهفرنگی: 2 عدد
پاستا: 250 گرم
ابتدا پاستای خشک را در قابلمهای حاوی آب به جوش رسیده ریخته و آن را آبکش کنید. سپس گوشت چرخکرده را به همراه پیاز و ادویه و پنیر گودا مخلوط کنید و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد آنها به اندازه یک گردو، گرد کنید و در سسی که محتویات آن پیاز، گوجهفرنگی، سیر و ادویه است بخوابانید. پس از حدود 20 دقیقه گوشت شما آماده است. میتوانید آن را کنار پاستای پخته شده میل کنید.
نکته:
منبع:
https://www.onceuponachef.com/recipes/spaghetti-and-meatballs.html