چیکن سامای هندی/مرغ کاری از دیار هندوستان

ستی مولایی؛ برای لذت بردن از چیکن سامای هندی نیاز نیست تا به رستوران هندی‌ها بروید. با این دستور غذا می‌توانید در کمتر از یک ساعت یک غذای هندی رستورانی را روی میز خانه خود داشته باشید. چیکن سامای هندی همانطور که از نامش پیداست از شبه قاره هند آمده است. این غذا شامل فیله مرغ خرد شده با چاشنی ادویه‌های معطر است. این دستور غذا، به پودر کاری نیاز دارد (ترکیب ادویه‌ای که با گشنیز، زردچوبه، زیره و پودر چیلی درست می‌شود). پس اگر شما هم طرف دار غذاهای هندی هستید با ما در این دستور غذای خوشمزه همراه شوید.

مواد لازم:

تخم گشنیز:  5 عدد

پیاز بزرگ:   5 عدد

نمک فلفل ادویه کاری:   به میزان لازم

حبه سیر رنده شده:     3 عدد

هل:    به میزان لازم

سینه مرغ:  300 گرم

نخود فرنگی:   300 گرم

طرز تهیه:

مرحله اول

یک پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا کمی قهوه‌ای شود. سپس یک چوب دارچین، دو عدد میخک، چند دانه هل، یک بادیان ستاره­‌ای، مقدار کمی تخم گشنیز را روی تابه با مقداری روغن تفت دهید تا عطر ادویه‌­ها به مشام برسد.

مرحله دوم

در این مرحله زردچوبه، پودر فلفل قرمز، ادویه کاری، نمک، یک بند انگشت زنجبیل تازه، دو حبه سیر رنده شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

پس از تفت دادن محتویات، داخل تابه، دو عدد گوجه فرنگی رنده شده را به همراه یک قاشق غذا‌خوری رب به آن اضافه کنید. تکه های مرغ به صورت مکعبی خرد کرده، سپس رب گوجه فرنگی، ماست، با نصف استکان شیر نارگیل و کمی گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

تابه را روی شعله قرار داده و اجازه دهید تا مواد به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته شوند. برگ بو و آب لیمو را با آن مخلوط کنید. درکنار این غذا می‌­توان از خوراک گشنیز و یا برنج هم استفاده کرد.

نکته:

 چیکن ساما، چربی اضافی ندارد اما کالری آن برای هر نفر حدود 200 کیلو کالری است.

منبع:

https://www.allrecipes.com/recipe/46822/indian-chicken-curry-ii/