مزایا و معایب ترشی انبه و 2 روش جهت تهیه این ترشی خوشمزه

طرز تهیه ترشی انبه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله  ترشی انبه یکی از ترشی های خوشمزه و شیک است که طرفداران خاص خود را دارد. میتوانید برای بار اول کمی از ان را تهیه کنید و اگر خوشتان آمد مجددا این کار را انجام دهید. ترشی انبه سنگ کلیه و سنگ مثانه را درمان میکند و همچنین اشتها آور است.  فواید ترشی انبه: ترشی انبه منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ترشی انبه به دلیل سرکه‌ای که در آن استفاده می‌شود، خاصیت ضد میکروبی دارد. ترشی انبه می‌تواند به هضم غذا کمک کند.

 

مضرات ترشی انبه: ترشی انبه به دلیل نمک بالایی که دارد، برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مضر است. ترشی انبه به دلیل سرکه‌ای که در آن استفاده می‌شود، برای معده‌های حساس مضر است.  فواید ترشی انبه  انواع ترشی انبه:  ترشی انبه کال: این ترشی از انبه‌های کال تهیه می‌شود و طعمی ترش و شیرین دارد. ترشی انبه رسیده: این ترشی از انبه‌های رسیده تهیه می‌شود و طعمی شیرین و ملایم دارد. ترشی انبه با پوست: در این ترشی، انبه‌ها با پوست خرد می‌شوند. ترشی انبه بدون پوست: در این ترشی، انبه‌ها پوست کنده می‌شوند.

طرز تهیه ترشی انبه با انبه کال

 

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
انبه کال: 1 کیلوگرم
سرکه: 1 لیتر
نمک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
گلپر: 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
سیر: 4 حبه
فلفل قرمز تند: 3 عدد
سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری

 

مضرات ترشی انبه

طرز تهیه:

انبه‌ها را بشویید و پوست کنده و خلالی خرد کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گلپر را با انبه‌های خرد شده مخلوط کنید. انبه‌ها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. سرکه را روی انبه‌ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید. شیشه را در جای خنک و تاریک قرار دهید. بعد از 1 هفته، ترشی آماده است.

طرز تهیه ترشی انبه با انبه رسیده

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
انبه رسیده: 1 کیلوگرم
سرکه: 1 لیتر
شکر: 1/2 پیمانه
نمک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
گلپر: 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
سیر: 4 حبه
فلفل قرمز تند: 3 عدد
سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه: انبه‌ها را بشویید و هسته‌های آن را جدا کنید. انبه‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید. شکر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گلپر و تخم گشنیز را با انبه‌های خرد شده مخلوط کنید. انبه‌ها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. سرکه را روی انبه‌ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید. شیشه را در جای خنک و تاریک قرار دهید. بعد از 1 هفته، ترشی آماده است.

نکات کلی برای تهیه ترشی انبه:  برای تهیه ترشی، از انبه‌های سالم و رسیده استفاده کنید. انبه‌ها را قبل از استفاده خوب بشویید. برای نگهداری ترشی، از شیشه‌های تمیز و خشک استفاده کنید. ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.