ستی مولایی؛ آلومورگا یکی از غذاهای تند پاکستانی است که با نام مرغ لاهوری هم شناخته میشود. آلو در زبان هندی به معنی «سیبزمینی» و مورگا به معنی «مرغ» است. این خوراک لذیذ را طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ: 800گرم، خرد شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
ماست ساده: 6-4 قاشق غذاخوری
زیره سبز: یک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز کوچک: یک عدد، نگینی
زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری، رنده شده
سیر: 2 قاشق چایخوری، رنده شده
نمک: به میزان لازم
فلفل دلمهای سبز کوچک: یک عدد، ساطوری
سیبزمینی متوسط: 3عدد
گشنیز ساطوری: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
مرحله اول
روغن را دریک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. مرغها را 6دقیقه در آن تفت دهید، سپس زنجبیل، سیر، زیره سبز، نمک و فلفل دلمهایها را اضافه کنید.
مرحله دوم
پس از یک دقیقه ماست را اضافه کرده و با شعله کم و دربسته،40-30 دقیقه آن را بپزید. درصورت نیاز کمی ماست به غذا اضافه کنید.
مرحله سوم
سیبزمینیها را پوست کنده و هرکدام را تکه کنید. هنگامیکه مرغ کاملا پخت، سیبزمینیها را با یکچهارم پیمانه آب به مرغ اضافه کنید. پس از 20 دقیقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از تزیین با گشنیز ساطوری، همراه برنج یا نان سرو کنید.
نکته: