بهگزارش محیانیوز، دکتر محمدعلی یوسفنیا در ششمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران، افزود: جراحی قلب جزو رشتههایی است که همواره با تغییرات و ورود تکنولوژیهای جدید با پیشرفتهای چشمگیری همراه است و هر چه این تکنولوژیها بیشتر رشد کنند تشخیص و درمان بیماری دقیقتر انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه جراحان قلب کشور ما از تجربههای زیادی برخوردارند که این موضوع باعث نتیجهبخش بودن اکثر جراحیها در این زمینه شده است و همچنین متخصصان و محققان کشور امروزه در زمینه روشهای درمانی کم تهاجمی در حال تحقیقات هستند اظهار کرد : در حال حاضر در رشته جراحی قلب در کشور با کمبود جراح و متخصص مواجه نیستیم، و در آینده امیدوارم با پیشرفتهای چشمگیری در این حوزه همراه باشیم.
وی ادامه داد: کسانی که وارد این رشته میشوند از لحاظ فیزیکی و روانی بسیار تحت فشار هستند و برخی از جوانان نیز با مشاهده این مشکلات انگیزهای برای ورود به رشته جراحی قلب ندارند.
رئیس انجمن جراحان قلب ایران، گفت: در زمینه جراحی قلب با کمبود تجهیزات پزشکی مواجه نیستیم و همواره تلاش شده تا تجهیزات کافی برای درمان بیماران تهیه شود.
وی با اشاره به اینکه در مراکز پزشکی ما توانایی ابزار و تجربه متخصصان وجود دارد و اگر کسی به مرکز درمانی که در این خصوص تجربه بیشتری دارد مراجعه کند میبیند تعداد مرگ و میر بیماران قلبی بسیار کم است، افزود: میزان مرگ و میر ناشی از درمان جراحی قلب در ایران نسبت به سایر کشورهای دنیا کمتر است.