معرفی میوه‌ها و غذاهای ضدسرطان

به گزارش محیانیوز، بهترین غذاها و خوراکی ها برای مبارزه با سرطان حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی هستند که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کنند و نشان داده شده که از بدن نیز تا حد زیادی در برابر سرطان محافظت خواهند کرد. در این قسمت خوراکی هایی را معرفی خواهیم کرد که طبق نظر متخصصان تغذیه سرطان را از بدن دور می کنند.
توت های تازه

توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که وظیفه اصلی آن ها مبارزه با سرطان است که می توانید آن ها را به صورت اسموتی یا داخل ماست هم استفاده کنید.
موز

موز به خاطر اینکه راحت استفاده می شود، یک میوه محبوب است و می‌ تواند شبیه به دارو های جلوگیری از سرطان عمل کند.
پرتقال

پرتقال سرشار از ویتامین c، فلاوونوئید ها و فیبر رژیمی است و تحقیقات نشان می دهند که می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا حد زیادی کم کند.
میوه های فصل

سیب و گلابی مخصوصاً در فصل پاییز جزء میوه های اصلی فصل هستند و پیدا کردن آن ها راحت تر است. سیب سرشار از فیبر رژیمی بوده که به مبارزه با میکروب ها می پردازد و خطر سرطان را کم می کند. گلابی هم سرشار از ویتامین c، پتاسیم و فیبر است که به مبارزه با سرطان می پردازد.
گوجه فرنگی

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین c، ویتامین آ، بتاکاروتن و لیکوپن است که نوعی کاروتنوئید هستند و خطر ابتلا به سرطان سینه را کم خواهند کرد.
کدو تنبل

کدو تنبل ها در دسته بندی کاروتنوئید ها قرار می گیرند و حاوی بتاکاروتن و ویتامین سی هستند و آنتی اکسیدان موجود در آن ها خطر سرطان سینه را به شدت کاهش می دهد.