دستور تهیه تارت بستنی

طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر را برای شما عزیزان به صورت کاملا حرفه ای و کاربردی تدارک دیده ایم. امیدواریم که از این بخش آموزش آنلاین بهره لازم را برده و این شیرینی خوشمزه را در منزل برای خود و عزیزانتان تهیه و سرو نمایید. تارت بستنی از جمله شیرینی های ناب و عالی است که طرفداران خاصی را همواره داشته اند.

در این بخش از آموزش آنلاین شما خواهید آموخت که چگونه میتوان به گونه ای درجه یک و مهیج طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی را فراگرفته و در منزل تهیه و نوش جان نمایید.

این شیرینی ریشه در کشور ایتالیا داشته که طعم عالی و نابی را دارد. در ادامه برای شما توضیحات بیشتری را خواهیم داد.

ایتالیا یکی از کشور های غنی در فرهنگ آشپزی و تغذیه است که تنوع غذایی و شیرینی های آن شامل طعم های بینظیری بوده و در سراسر دنیا دارای جایگاه مناسبی می باشند. طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی نیز یکی از همین شیرینی های خوشمزه این کشور است.

آموزش طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی

طرز تهیه تارت بستنی مجلسیطرز تهیه تارت بستنی مجلسی

در این بخش از آموزش آنلاین آشپزی در بخش شیرینی ها با ما بمانید تا برای شما عزیزان طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی را به روشی کاملا حرفه ای و ناب خواهیم گفت. این نکته مهمی است که این تارت خوشمزه ایتالیایی از جذابیت فوق العاده ای برخوردار است و به شما پیشنهاد می دهیم تا آنرا به درستی بیاموزید.

نکات طرز تهیه تارت بستنی آسان

طرز تهیه تارت بستنی آسانطرز تهیه تارت بستنی آسان

مواد لازم

  • 24 عدد بیسکویت شکلاتی کرم دار
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 2 پیمانه بستنی وانیلی

دستور تهیه

مرحله اول : آماده سازی بیسکویت تارت بستنی

6 عدد از بیسکویت ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم : آماده سازی مواد تارت بستنی

10 بیسکوئیت دیگر را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند. کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را به کف یک قالب کمربندی 9 اینچی منتقل کنید و کمک ته لیوان آن را محکم داخل قالب فشار دهید تا مخلوط بیسکوئیت فشرده و یک دست شود. روی آن را با 8 بیسکوئیت دیگر بپوشانید.

مرحله سوم : قرار دادن تارت بستنی در یخچال

بستنی نرم شده در محیط اتاق را به قالب اضافه کنید و با کمک لیسک آن را کاملا پخش کنید. آن 6 عدد بیسکویت خرد شده را در لبه بستنی بریزید. روی قالب را با یک سلفون یا پلاستیک پوشانده و به مدت حداقل 4 ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا یخ بزند.

مرحله چهارم : قبل از سرو تارت بستنی ایتالیایی

قبل از باز کردن قالب ابتدا یک اسفنج خیس و گرم را به اطراف آن بکشید سپس آن را به آرامی باز کنید و تارت را به ظرف سرو منتقل کنید.

نکات مهم و ترفندها

قبل از اضافه کردن بستنی به قالب، اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند یا با کمک مایکروویو آن را ذوب کنید.

در صورتی که به طعم دیگری از بستنی علاقه داشتید، می توانید از بستنی با طعمی دیگر استفاده نمایید.

ارزش غذایی

  • تعداد سرو: 1
  • کالری: 257
  • شکر: 26
  • سدیم: 15.5
  • چربی: 13
  • چربی اشباع شده: 6.5
  • چربی اشباع نشده:
  • چربی ترانس:
  • کربوهیدارت: 32
  • فیبر: 1.1
  • پروتئین: 3.5
  • کلسترول: 37

کلمات کلیدی: طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر ، دستور پخت تارت بستنی ، تارت بستنی

آیا شما این دستور پخت را انجام داده اید؟

عکسی را به اشتراک بگذارید و ما را برچسب گذاری کنید - ما نمی توانیم صبر کنیم ببینیم چه چیزی ساخته اید!

نگارش و ترجمه : دپارتمان 1TouchFood

طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر - آموزش آشپزی آنلاین
بستنی2

طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر از انواع شیرینی های ایتالیا با طرز تهیه بهترین تارت بستنی خوشمزه و طرز تهیه آسان تارت بستنی ایتالیایی ناب و تارت بستنی

نوع: شیرینی

سبک آشپزی: ایتالیایی

کلمات کلیدی: طرز تهیه تارت بستنی

بازده دستورالعمل: 8

کالری: 257

اجزاء دستورالعمل:

  • ۲۴ عدد بیسکویت شکلاتی کرم دار
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ پیمانه بستنی وانیلی

 

راهنمای دستورالعمل: طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر را برای شما عزیزان به صورت کاملا حرفه ای و کاربردی به بهترین روش ممکن قرار دادیم. امیدواریم که از این آموزش آنلاین استفاده لازم را برده و این شیرینی تارت بستنی خوشمزه را در فصول گرم سال تهیه و نوش جان نمایید.