طرز تهیه گیجاواش تره

به گزارش محیانیوز، گیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. 

مواد لازم گیجاواش تره

مواد لازم میزان لازم
سبزی گیجاواش 200 گرم
تخم اردک 2 عدد
برگ سیر 100 گرم
زردچوبه 1/2 ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 

گیجاواش تره

طرز تهیه گیجاواش تره

برای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول : 

ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید. 

مرحله دوم : 

گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید. 

مرحله سوم :

تخم اردک ها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. 

مرحله چهارم : 

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید. 

مرحله پنجم : 

پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزی ها نرم شوند.

مرحله ششم : 

پس از پخت سبزی ها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردک ها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.