میوه و خوراکی های مفید برای دندان

به گزارش محیانیوز، سلامت دهان و دندان های ما ارتباط مستقیمی با آنچه می خوریم و رژیم غذایی مان دارد. برخی از میوه ها و مواد غذایی با عبور از میان دندان ها، موجب تقویت و حتی جرمگیری آنها می شوند و برخی دیگر برعکس، اثرات مخرب روی این عضو مهم میگذارند که در ادامه این بخش به برخی از آنها اشاره کرده ایم.  توت فرنگی  توت فرنگی، حاوی بسیاری از فیبرها، مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها، از جمله اسید مالیک، تاثیرگذار در حذف تغییر رنگ دندان‌ها است و می‌تواند به عنوان ساینده برای سفید کردن دندان‌ها مورد استفاده قرار گیرد.  توت فرنگی  سیب  همه میدانیم که سیب برای سلامت و بهداشت دهان و دندان مفید است، این میوه بدلیل دارا بودن ریبوفلاوین، ویتامین B2، ویتامین C و A، همچنین مواد معدنی چون آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم، برای دندان و لثه مفید است. اسید موجود در سیب هنگام جویدن باکتری‌های دهان را از بین برده و به تمیزی دندان‌ها و لثه‌ها کمک می‌کند، به گونه‌ای که جویدن سیب مانند استفاده از مسواک عمل می‌کند.  هویج  هویج، به عنوان یک سبزی ترد و خوشمزه، منبع بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. بتاکاروتن موجود در هویج باعث حفظ سلامت مینای دندان می‌شود و با کاهش ترشح بزاق، دندان‌ها را تمیز نگه داشته و به سلامت کلی دندان‌ها کمک می‌کند.  گلابی  گلابی، با ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی، از جمله ویتامین C، ویتامین K، و مس، کار مبارزه با رادیکال‌های آزاد را که به سلول‌های بدن آسیب می‌رسانند، انجام می‌دهد. گلابی با خنثی کردن اسیدهای موجود در دهان، نقش مهمی در حفظ سلامت و بهداشت دهان و دندان دارد.  قارچ  در مورد قارچ، تحقیقات نشان می‌دهد که حضور گلوکان نوع A در قارچ می‌تواند از تشکیل پلاک میکروبی و ایجاد پوسیدگی در سطوح دندان‌ها جلوگیری کند. بنابراین، مصرف قارچ نیز می‌تواند به حفظ سلامت دهان و دندان کمک کند.