به گزارش محیا نیوز، اگر دیابت دارید یا میخواهید خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهید، آنچه میخورید نقش کلیدی در اهداف سلامتی شما دارد. شما می توانید رژیم غذایی و سبک زندگی خود را تغییر دهید تا خطر ابتلا به عوارض دیابت را کاهش دهید و برخی از این مراحل حتی ممکن است به معکوس کردن روند بیماری شما کمک کنند.
پایبندی به یک رژیم غذایی «مناسب دیابت» یکی از اولین توصیه هایی است که پزشک شما احتمالاً انجام می دهد، چه دیابت برای شما تشخیص داده شده باشد و چه در معرض خطر ابتلا به آن باشید.
در حالی که بسیاری از مردم به کاهش مصرف کربوهیدرات یا شکر فکر می کنند، افزودن برخی مواد غذایی می تواند خطر شما برای ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهد. یکی از این غذاها آووکادو است.
آووکادو سرشار از چربیهای تک غیراشباع، فیبر، ویتامینهای C، E، K و B-۶ و مواد مغذی مانند ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک، منیزیم و پتاسیم است. آنها همچنین منبع خوبی از لوتئین، بتاکاروتن و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند.
مری الن فیپس، نویسنده کتاب آشپزی آسان برای دیابت گفت: «هیچ غذایی وجود ندارد که به طور جادویی از بدن شما در برابر ابتلا به دیابت محافظت کند. اما تحقیقات نشان داده است که خوردن مداوم برخی از غذاها می تواند به ارتقای سطح قند خون سالم در طول زمان کمک کند.»