به گزارش محیا نیوز، ما امروز غذایی را به شما معرفی میکنیم که حتی اگر به تن ماهی علاقه ندارید، به دلیل طعم فوقالعاده آن به راحتی از آن عبور نخواهید کرد. گشنیز یکی از سبزیهای معطری است که طعم بینظیری به غذا میبخشد. در غذاهایی مانند قلیه ماهی و میگو، برای گرفتن بوی ماهی و میگو، از گشنیز استفاده میکنند. چون عطر و طعم این سبزی باعث میشود، بوی ماهی را حس نکنید و به همین دلیل حتی برای کسانی که بوی ماهی و میگو را دوست ندارند، بسیار لذیذ خواهد بود. در ادامه طرز تهیه ته چین تن ماهی را آموزش خواهیم داد. این غذا علاوه بر داشتن طعمی بینظیر، بسیار راحت و آسان در مدت زمان کوتاهی درست میشود. گشنیز پلو را میتوانید به همراه گوشت، کباب مرغ و یا کوفته قلقلی هم سرو کنید ولی زمانی که همراه با غذاهای دریایی پخته میشود، بسیار خوشمزهتر خواهد بود.
برای طرز تهیه ته چین تن ماهی به روش مجلسی ابتدا باید تن ماهی را آماده کنیم، برای این منظور پیاز پایه ثابت غذاهای ایرانی را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا نرم و سبک شود.
سپس ادویه که شامل زردچوبه و فلفل سیاه است را به پیاز اضافه میکنیم و تفت دادن را یکی دو دقیقه دیگر ادامه میدهیم. مرحله دوم در مرحله بعد تن ماهی را از قبل ۲۰ دقیقه بجوشانید، روغن آن را گرفته و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه میکنید. در این مرحله پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به باقی مواد اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. مواد تن ماهی را پس از کمی تفت خوردن کنار بگذارید. فراموش نکنید که برای خوشمزهتر شدن این غذا به پودر پاپریکا و گشنیز نیاز دارید و نمیتوانید آن را حذف کنید. برای یاد گرفتن طرز تهیه تهچین تن ماهی تا آخرین مراحل با ما همراه باشید.
قابلمهای را تا نیمه از آب پر کرده و روی شعله گاز قرار میدهیم. زمانی که آب جوش آمد، برنج را به همراه نمک درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم نیمپز شود. سپس برای اینکه متوجه شوید برنج شما برای آبکشی کردن آماده است یا خیر؟ یک دانه برنج را بین دو انگشت له کنید. اگر اطراف دانه نرم شده و مغز آن کمی گیر داشت، یعنی برنج برای آبکشی آماده است. برنج را که آبکشی کردید، در مرحله بعد به سراغ آماده کردن سبزی بروید. مرحله چهارم سبزی گشنیز تازه، از مهمترین مواد این غذا است و نمیتوانید جایگزین دیگری انتخاب کنید. سبزی گشنیز تازه را شسته و به صورت کاملاً ریز خرد کنید. سپس سبزی تازه را با برنج آبکشی شده مخلوط کنید.
در این مرحله برای داشتن یک تهچین جذاب و خوشرنگ، باید مواد را به صورت لایهای درون قابلمه بریزید. ابتدا یک لایه سیبزمینی برای تهدیگ کف قابلمه بچینید (در این مرحله میتوانید برای خوشرنگتر شدن تهدیگ به آن زعفران اضافه کنید). سپس یک لایه از مخلوط برنج و سبزی گشنیز را در قابلمه ریخته و لایه بعدی را مواد تن ماهی اضافه کنید. بر روی مواد کمی ادویه دارچین بریزید. برای لایه سوم و آخر برنج را اضافه کنید. مرحله ششم در آخرین مرحله و پس از انجام تمام مراحل طرز تهیه تهچین تن ماهی، غذا را بر روی شعله کم به همراه شعله پخش کن قرار دهید. درب قابلمه را با دمکنی پوشانده و در حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید غذا دم بکشد. پس از این مدت این غذای خوشمزه برای سرو آماده است.