در همین گیر و دار خبرگزاری فارس، روبیکا و ایتا را به عنوان جایگزینی مناسب برای واتسآپ و اینستاگرام در شرایط فعلی پیشنهاد کرده است.
یکی از موارد ضروری در موفقیت شبکه های اجتماعی، اقبال مردمی به آن است و بهترین شبکه اجتماعی با برترین امکانات، تا زمانی که نتواند میزبان ارتباطات واقعی کاربران باشد شانس موفقیت و همه گیری ندارد.
از سوی دیگر، اقبال کاربران به یک شبکه اجتماعی باعث معرفی آن از سوی کاربران به جمعیت زیادی از کاربرها می شود و به یکباره جهشی در پیشرفت آن ایجاد خواهد شد.
اینستاگرام و واتس آپ از ابتدای ناآرامیهای اخیر در ایران فلیتر شده اند.
وزارت ارتباطات در هفته های گذشته از بسترسازی برای توسعه پلتفرم های ایرانی پیام رسان خبر داده است اما تجربه های گذشته نشان داده به رغم همه هزینه های انجام گرفته همچنان تمایل به پیام رسان های بین المللی به دلیل سطح وسیع قابلیت های شان بیشتر بوده و همین آمار جدید در روزهای اخیر نشان می دهد تلگرام دوباره در اوج فیلترینگ از مرز 45 میلیون مخاطب ایرانی گذشته است.
به نظر می رسد چنانچه هدف توسعه پلتفرم های ایرانی باشد ، به جای تلاش برای ایجاد انحصار ، مدیران وزارت ارتباطات و شرکت های دانش بنیان این حوزه باید به سوی به روز کردن قابلیت هایی باشند که مخاطب را به خود جلب کند. توسعه ای که البته به دلیل هزینه بر بودن ایجاد تکنولوژی ، شاید در حال حاضر امکان دست یابی به آن دشوار باشد اما برای رسیدن به چنین روزی باید تمام ملاحظات لازم در دستور کار باشد در غیر این صورت اقبالی ایجاد نمی شود و تنها باری دیگر هزینه های بسیاری هدر خواهد رفت
منبع: خبرآنلاین