طرز تهیه پلو کباب لبنانی

به گزارش محیانیوز، پلو کباب لبنانی نوعی کباب کوبیده می‌باشد که در داخل ماهی تابه یا تابه گریل تهیه می‌گردد. این کباب را پس از درست کردن بر روی برنج می‌گذارند و میل می‌کنند. به منظور یادگیری نحوه درست کردن پلو کباب لبنانی به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده گوسفندی ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

پیاز رنده شده ۳ قاشق غذا خوری

پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری

پودر دارچین نصف قاشق چای خوری

پودر هل نصف قاشق چای خوری

جوز هندی نصف قاشق چای خوری

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

سماق ۲ قاشق چای خوری

نعناع ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

روغن گیاهی به مقدار کافی

نحوه درست کردن پلو کباب لبنانی

مرحله اول

به منظور درست کردن یک پلو کباب لبنانی لذیذ ابتدا سیر را همراه با نمک در داخل یک هاون می‌کوبیم. همچنین می‌توانیم سیر را بر روی تخته آشپزخانه قرار داده و به کمک طرف صاف یک چاقو آن را له کنیم تا به صورت خمیری درآید. سپس سیر را در داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

گوشت، پیاز رنده شده، جعفری ساطوری شده، زیره سبز، دارچین، سماق، فلفل قرمز و فلفل سیاه را کاملا با هم مخلوط می‌نماییم. سپس مخلوط درست شده را به بخش‌های برابر تقسیم نموده و هر بخش را به صورت کوفته گرد می‌کنیم.

مرحله سوم

کوفته‌ها را بر روی یک سطح صاف قرار داده و اندکی فشار می‌دهیم. پس از آن کوفته‌ها را به سیخ می‌کشیم و بر روی آنها روغن می‌مالیم. سیخ‌ها را بر روی گریل گذاشته و یا با قرار دادن تابه گریل به مدت چند دقیقه بر روی یک شعله متوسط آن را داغ می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس سیخ‌ها را بر روی تابه گریل قرار داده و به هر طرف آن حدود ۳ الی ۴ دقیقه حرارت می‌دهیم تا کوفته کباب‌ها بپزد. هرگز سیخ‌ها را نچرخانید. به کمک گرمای ملایم کوفته کباب‌ها را می‌پزیم. پس از پختن کوفته کباب‌ها، آنها را با رشته پلو و یا برنج آبکش میل می‌کنیم.