به گزارش محیانیوز، این سالاد بی نظیر حتی می تواند همانند سالادهایی مثل سالاد ماکارونی و سالاد الویه و… به عنوان یک وعده غذایی کامل با کالری بالا و سیر شوندگی کافی استفاده شود. در تهیه سالاد فتوش از رب انار نیز استفاده می شود. طعم ملس این سالاد نیز به خاطر استفاده از رب انار است. اما افرادی که سالاد را ترش تر می پسندند می توانند از رب انار ترش استفاده کنند.
نان پیتا ۱ عدد
روغن زیتون ½ قاشق غذاخوری
کاهو ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیازچه خرد شده ½ پیمانه
ترب قرمز ۴ عدد متوسط
نعنا ½ پیمانه
جعفری ½ پیمانه
مواد لازم سس
رب انار ملس ½ پیمانه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
سماق ½ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه هر کدام ۱ قاشق چایخوری
ابتدا نان پیتا را از بسته بندی خارج کنید و روی سینی قرار دهید و حدودا در اندازه ۲ سانت در ۲ سانتی متر طولی و عرضی خمیر را با کارد برش بزنید. یک تابه مناسب انتخاب کنبد و روغن زیتون را بردارید و به تابه اضافه کنید و سپس برش های نان را در داخل تابه قرار دهید.
با یک کفگیر مناسب تکه های خمیر را می چرخانیم تا آغشته به روغن شوند. بعد از آغشته شدن ظرف را درون فر قرار دهید و تا دمای ۱۷۰ درجه حرارت بدهید و در طبقه وسطی فر بگذارید تا برشته شوند و رنگ طلایی گیرند.
حال درون یک آبکش کاهوها را خوب شسته و خرد کنید و آب اضافی آن را بکشید. سپس در ظرف مناسب دیگری کاملا خرد کنید و به آن برش های خرد شده از وسط خیار را اضافه کنید. دقت کنید که خیارها هم به خوبی شسته شده باشند.
حالا خیارها را که بصورت نصف شده خرد کرده اید را به صورت عمودی چند برش دیگر بزنید که ابعاد آن تقریبا ۲ سانتی متر شود و به ظرف دیگری منتقل کنید. سپس نوبت گوجه فرنگی هاست که به صورت ساطوری خرد و ریز شوند و در نهایت به کاهو اضافه نمایید.
حالا پوست پیازها را بگیرید و تمیز پاک کنید و شست و شو دهید. پیازها را حلقه حلقه کنید و به ظرف سالاد بریزید. در این مرحله می توانید تربچه را نیز خوب شست و شو دهید و حلقه حلقه کنید و به سالاد اضافه کنید.
قسمت عمده طعم این سالاد مربوط به نعناع و جعفری است. در این قسمت نعناع و جعفری را شست و شو دهید و سپس برگ آن ها را با دقت جدا کنید و بدون برش زدن به درون سالاد بریزید و در آخر نان برشته شده ای که درون فر قرار داشت را خارج کنید و پس از خنک شدن به سالاد اضافه نمایید.
در مرحله آخذر همه ترکیبات را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی ظرف را حتما سلفون بکشید و کمی در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از خنک شدن، سالاد آماده پذیرایی است. نوش جانتان.