به گزارش محیا نیوز، شیره انگور این ماده مغذی و پرفایده خواص زیادی برای بدن انسان دارد.
شیره انگور حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان بوده که میتواند به محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد کمک کند. رادیکالهای آزاد مواد مضری مانند آلودگی یا مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی فرآوری شده هستند. آسیبی که آنها به سلولها وارد میکنند میتواند در ایجاد بیماریهای قلبی سرطان و سایر بیماریها نقش داشته باشد. آنتی اکسیدانها به جلوگیری یا حتی معکوس کردن این آسیب کمک میکنند. شیره انگور از هر نوع انگور که باشد خواص خودش را دارد. اما شیره انگور بنفش برای کاهش خطر بیماریها مناسبتر است، زیرا دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به سایر انواع انگور میباشد. بهبود سلامت قلب و عروق تحقیقات ثابت کرده است که شیره انگور خواص فراوانی برای قلب و عروق دارد. شیره انگور از طریق محافظت از عروق خونی، کاهش خطر لخته شدن خون و حفظ فشار خون سالم و متعادل کردن سطح کلسترول به بهبود سلامت قلب و عروق کمک فراوانی میکند. خواص شیره انگور و تاثیر آن در پیشگیری از بیماریها شیره انگور به لطف محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در خود میتواند از سلامت قلب حمایت کند. بر اساس تحقیقات، فلاونوئیدهای موجود در شیره انگور میتواند کاهش چندین عامل خطر بیماری قلبی را فراهم کند؛ از جمله: التهاب ایجاد پلاک در رگها تجمع پلاکتی متعادل کردن سطح کلسترول و تری گلیسیرید تحقیقات ثابت کرده است که محصولات انگور از جمله شیره انگور میتواند به طور قابل توجهی سطوح کلسترول بد یا LDL و کلسترول خوب یا HDL را بهبود بخشیده و به این طریق به محافظت در برابر بیماریهای قلبی کمک کند. تقویت سیستم ایمنی بدن شیره انگور دارای انواع ریز مغذی از جمله ویتامین C فراوان میباشد. ویتامین C میتواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را با کاهش استرس اکسیداتیو و حمایت از عملکرد سلولهای ایمنی تقویت کند. دریافت ویتامین C کافی در رژیم غذایی روزانه حساسیت شما را به بیماریها و عفونتها از جمله عفونتهای تنفسی مانند سرماخوردگی کاهش میدهد. شیره انگور همچنین یک منبع عالی از آنتی اکسیدانها از جمله رسوراترول است. این ترکیب میتواند التهاب را کاهش داده و سلولهای ایمنی بدن را تنظیم کند.خواص شیره انگور و تاثیر آن در پیشگیری از بیماریها حمایت از سلامت دستگاه گوارش برخی تحقیقات نشان دادهاند که شیره انگور به تقویت دستگاه گوارش کمک میکند. مطالعات همچنین نشان دادهاند که شیره انگور میتواند تنوع میکروبیوم مفید روده را برای ارتقای سلامت گوارش افزایش دهد. همچنین شیره میوه انگور دارای فیبر است که میتواند مقداری از نیاز روزانه ما را به فیبر به عنوان یک ماده مغذی ضروری که نظم و سلامت گوارش را ارتقا میدهد برآورده کند. خواص شیره انگور و تاثیر آن در پیشگیری از بیماریها کاهش خطر زوال عقل مصرف شیره انگور در افراد مسن باعث کند شدن روند آلزایمر میشود؛ زیرا این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی میباشد و این خواص بر سیگنالهای عصبی مغز تاثیر گذاشته و آن را بهبود میبخشد. به همین دلیل شیره انگور در کنار مواد غذایی سالم دیگر میتواند باعث مدیریت بیماری آلزایمر، پیشگیری از زوال زودرس عقل و سایر اختلالات عصبی عصبی مزمن شود. پیشگیری از دیابت یکی از دلایل اصلی دیابت، استرس اکسیداتیو است. مصرف شیره انگور مقاومت به انسولین را کاهش میدهد و از آنجا که حاوی آنتی اکسیدانهای قوی مثل آنتوسیانینها، پرو آنتوسیانیدینها، فلاونولها، اسیدهای فنولیک و رسوراترول است، رادیکالهای آزاد را که باعث التهاب سلولهای پانکراس ترشح کننده انسولین میشوند از بین میبرد. پلی فنولهای انگور نیز بر روی اختلال تحمل گلوکز در بافتها کار میکنند. مصرف شیره انگور همچنین باعث تغییرات مثبت در غلظت گلوکز ناشتا شده و نشانگر سطح قند خون را در محدوده طبیعی نگه میدارد. خواص ضد سرطانی مصرف شیره انگور ممکن است از آسیب DNA جلوگیری کرده و به پیشگیری از سرطان کمک کند. شیره انگور همچنین باعث افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی در پلاسما شده و DNA را از آسیب اکسیداتیو در سلولهای سیستم ایمنی محافظت میکنند.