به گزارش محیانیوز، این غذا بسیار شیک و رسمی است و می توان آن را به عنوان فینگر فود، در مجالس و مهمانی ها به عنوان عصرانه یا پیش غذا تهیه و سرو کرد. این غذا یک غذای اصیل آلمانی است که در بین آلمانی ها بسیار محبوب است.
استیک باریک گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و خیار شور به مقدار لازم
بیکن ۲ تا ۴ تکه
پیاز خلالی شده ۱ عدد درشت
آب گوشت به مقدار لازم
پیاز و هویج و کرفس خرد شده به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
برای شروع کار باید یک گوشت لذیذ و عالی را به سبک آلمانی تهیه کنید. تکه های گوشت را آنقدر بکوبید تا کاملا نازک شوند. سپس تکه های گوشت را روی پلاستیک بگذارید. حالا نمک، فلفل و سس خردل را اضافه کنید.
در این مرحله خیارشور و بیکن (تکه های گوشت بوقلمون یا مرغ) را روی آن قرار دهید. بعد پیازها را روی بخشهای خردلی بریزید. سپس از قسمت باریک آن تکه های گوشت را جدا کرده و به صورت رول جمع نمایید.
رول پیچیده شده را با خلال دندان محکم کنید؛ یا با نخ آشپزی دور آن را ببندید و گره بزنید تا باز نشود. در آلمان از سوزن های فلزی باریک و بلند استفاده می شود. داخل تابه کمی روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
رول ها را درون آن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. رول ها را از روغن خارج کرده و پیاز و هویج و کرفس خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس یک قاشق رب به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید.
در دستور اصلی آلمانی از شراب استفاده میشود. اما شما میتوانید به جای آن از یک لیوان آب انگور استفاده کنید. رول ها را دوباره در قابلمه قرار داده و دو لیوان آب گوشت اضافه نمایید تا روی رول ها را بپوشاند. سپس در قابلمه را بگذارید.
سپس یک ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا کاملاً بپزد و سس غلیظ شود. رول ها را با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی آب پز یا بخار پز یا تنوری و سالاد سبزیجات یا ترشی کلم قرمز سرو نمایید. آلمانی ها از کلم قرمز شیرین استفاده میکنند.