به گزارش محیانیوز، چیکن یاکیتوری یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین غذاهای ژاپنی است.
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
سویا سس یک چهارم پیمانه
آب یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل کمی
پیازچه خرد شده یک چهارم پیمانه
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
برای تهیه چیکن یاکیتوری به روش ژاپنی، در ابتدای کار، مرغ را به طور کامل از استخوان آن جدا کرده و می شوییم و سپس به صورت مکعبی برش می دهیم. در مرحله بعد سس باربیکیو را آماده می کنیم.
برای این کار یک قابلمه کوچک برمی داریم و سس سویا، آب، سرکه سیب، نشاسته ذرت، شکر قهوه ای، زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور پیوسته آن را هم می زنیم تا سس به حالت غلیظ در بیاید.
هنگام افزودن نمک مراقب باشید زیرا سس سویا طعم شوری دارد. در آخر ۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده را به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود سپس تابه را کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.
در این مرحله ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سس را با مرغ مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم آن بهتر شود. اگر سیخ فلزی ندارید می توانیم ۱۰ سیخ چوبی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کنیم تا با گرم شدن نسوزند.
سپس مرغ را به سیخ بکشید. یک تابه چدنی را روی آتش بگذارید و کمی روغن کنجد بپاشید. سپس سیخ ها را با هم در تابه می چینیم و هر طرف را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت می دهیم.
در پایان پخت چیکن یاکیتوری، می بایست مرغ را با سسی که باقی مانده است، در بشقاب آغشته کنید و با حلقه های پیاز و کنجد تزیین کنید. این غذا را به سلیقه خود می توانیم با برنج سرو کنیم.