به گزارش محیانیوز، مطالعات نشان داده اند که مغزیجات آجیلی نظیر گردو، مملو از مواد مغذی مهمی همچون چربی ها، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی هستند که میتوانند باعث کاهش کلسترول خون شوند.
همچنین گردو در کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروق که نقش بسیار مهمی در بیماریهای قلبی دارند، بسیار عالی عمل میکند.
دکتر مایکل فالک، از سازمان تحقیقات علوم زندگی آمریکا، در این باره میگوید: «نتایج مطالعه ما از نقش قطعی مغزیجاتی نظیر گردو در کاهش ریسک بیماریهای قلبی عروقی حمایت میکند.»
به گفته وی، «آجیلها حاوی مواد مغذی مهمی هستند. گردو تنها آجیلی است که حاوی میزان قابل توجهی آلفالینولنیک (ALA)، نوع گیاهی اُمگا۳، میباشد. معمولا در هر ۲۸ گرم مغز گردو، ۲.۵ گرم از این ماده مغذی وجود دارد.»
بیش از ۲۰ سال مطالعه عمیق نشان داده است که گردو به همراه سایر انواع مغزیجات میتواند با کاهش سطح کلسترول بد LDL تا ۱۶ درصد از فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی بکاهد.
همچنین نتایج این مطالعه نشان میدهد که مصرف گردو به خصوص برای کاهش ریسک بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است.
محققان توصیه میکنند مصرف حداقل حدود ۵۰ گرم مغزیجاتی نظیر گردو در روز تاثیرات شگرفی بر کل کلسترول و LDL دارد.