به گزارش محیانیوز، مواد لازم شوبیت:
۲۰_۲۵ عدد یوفکای باقلوا
۱۲۵ گرم کره
برای داخلش پودر پسته گردو هم میشه
🥮برای خامه👇🏻
یک لیوان بزرگ شیر (۲۵۰ میلی لیتر)
۳ ق غ ایرمیک
۱ ق غ شکر
۱ ق غ سر شیر (واجب نیست!)
🥮برای شربت👇🏻
۲/۵ لیوان آب
۲/۵ لیوان شکر
یک برش لیمو
🥮طرز تهیه👇🏻
برای شربت همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و ۵ دقیقه می جوشونیم سپس می ذاریم خنک بشه.
برای خامه، شیر، ایرمیک و شکر رو داخل قابلمه ای ریخته وقتی قوام اومد و جوشید از روی اجاق برداشته و سرشیر رو اضافه می کنیم و گهگاهی هم می زنیم تا خنک بشه.
کره رو ذوب کرده و مابین خمیر یوفکا ها رو کمی روغن مالی می کنیم و همشونو روی هم می ذاریم ولی زیاد نباید روغن مالی کنیم (چون خمیر یوفکای باقلوا خشکه اگه زیاد روغنی باشه روغنشو پس میده و اصلا خوب نمیشه! ما بین لایه ها رو با لیسک کمی بمالیم کافیه!) لایه های آماده شده رو به شکل مربع برش میزنیم به طول ۶ و عرض ۵ برش می زنیم جمعا ۳۰ تا میشه. برش با چاقو سخت میشه من با قیچی آشپزخونه برش زدم.
وسط یوفکا های مربع خامه می ریزیم بعد روش یک قاشق مربا خوری پودر پسته یا گردو میریزیم و به شکل مثلث تا می کنیم و توی سینی می چینیم. باقلوا ها رو طوری می چینیم که گوشه مثلث ها زیر اون یکی باقلوا بمونه.
روش کره مالیده و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و شربت خنک رو روی باقلوا های داغ میریزیم بعد از اینکه شربت جذب شد و خنک شد سرو می کنیم.
من بعد از این که شربت رو ریختم داخل فر گرم گذاشتم و درشو بستم. روش ترد و داخلش نرم شد، ما اینطوری دوست داریم.