طرز تهیه نان فندقی

به گزارش محیانیوز، مواد لازم نان فندقی:
برای خمیر
۶۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر ولرم(اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر)
۲۱ گرم خمیر مایه خیس (یا ۱۰ گرم خمیر مایه فوری )
نصف استکان شکر
کمی نمک
۴ لیوان آرد

❄برای داخلش👇🏻
۳ لیوان فندق آسیاب شده
۱ استکان شکر
تقریبا ۱ استکان کره
۱ ق غ شکلات صبحانه
۱ ق غ کرم فندق
۲ ق غ شیر

❄طرز تهیه👇🏻
مواد خمیرمون رو مخلوط کرده و ورز می دیم. ۱ ساعت استراحت می دیم بعد خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مواد داخلش رو داخل کاسه ای مخلوط کرده و به ۳ قسمت تقسیم می کنیم.
خمیر ها رو به اندازه بشقاب بزرگی باز می کنیم روی کاغذ روغنی گذاشته و داخلش مواد فندقی می ریزیم. خمیر دوم رو هم باز کرده وروش می بندیم و از مواد داخلش روش می ریزیم خمیر سوم رو هم باز کرده و روش مواد رو ریخته خمیر چهارم رو هم به همین شکل انجام می دیم. سپس وسطش لیوان گذاشته و به ۱۶ قسمت مساوی برش می زنیم از گوشه ۲ تا از برش ها گرفته ۳ دور می پیچونیم و انتهاشونو بهم وصل می کنیم. همشو به همین شکل می پیچونیم و وسطش رو قالب ستاره می زنیم.
نیم ساعت داخل سینی استراحت می دیم برای روش ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با ۴_۵ قطره شیر مخلوط کرده و روی قسمت های خمیری می مالیم.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بالا پایین تا وقتی که سرخ بشه می پزیم.