نکته های مهم برای تهیه مربای انگور

 مربا انواع مختلفی دارند و شما می توانید با همه ی میوه هایی که دوست دارید،مربای خوشمزه درست کنید . یکی از این مرباها، مربای انگور است که در کنار سایر مرباها از طعم و مزه ی خاصی برخوردار است و طرفداران خاص خود را دارد.

 انگور هم از میوه هایی است که برای سلامتی بدن مفید می باشد.انگور میوه ای مغذی و مقوی است . این میوه سرشار از ویتامین (نیاسین، فولات، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های کا ، آ ، ب 6و سی ) می باشد.این میوه ی مقوی  خون را تصفیه می کند و سینه و ریه را صاف و تمیز می کند و برای درمان ورم معده و روده مفید است.

 این میوه ی خوشمزه برطرف کننده یبوست است و سل ریوی و سیاه سرفه را درمان می کند. انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن پاک کنند.

 در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه مربای خوشمزه ی انگور را بگوییم:

برای تهیه این مربای خوشمزه فقط به سه ماده اولیه یعنی انگور، شکر و آب نیاز است ، به همین خاطر این مربا ، یکی از به صرفه‌ترین مرباها است. بهترین نوع انگور برای تهیه این خوراکی، انگور قرمز، بنفش، سیاه یا سبز بدون هسته است.مربای انگور انتخاب بسیار مناسب برای تقویت نیروی جسمانی خود و کودکتان  برای ادامه روز به حساب می‌آید.

  بهترین انگور برای تهیه این مربا، انگور بدون هسته است. اما اگر از انگور هسته‌دار استفاده می‌کنید، ابتدا باید پوست انگورها را بگیرید و کنار بگذارید. سپس گوشت انگورها را با آب بپزید. پس از آن هسته انگورها را بگیرید، پوست انگورها را اضافه کنید و مراحل تهیه مربا را انجام دهید.

مواد لازم برای تهیه مربا انگور:

 انگور  بدون هسته چهار پیمانه

شکر سه پیمانه

آب نصف پیمانه

طرز تهیه:

 برای تهیه این مربا ابتدا باید انگورها را با دقت بشویید و خوشه آن‌ها را جدا کنید. در یک قابلمه بزرگ انگور، شکر و آب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. در این زمان مدام مواد را هم بزنید. زمانی که شکر حل می‌‌شود، شکل مواد تغییر می‌کند و مانند ژله می‌شود. هم زدن را ادامه دهید تا انگورها نسوزند.

 در مرحله ی بعدی قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید ترکیب کمی خنک شود. سپس آن را با مخلوط‌کن تبدیل به پوره کنید. پوره انگور را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که ژله مانند شود، مدام هم بزنید. اجازه دهید مربا انگور با دمای محیط هم دما شود. سپس آن را در یک شیشه بزرگ و تمیز بریزید. در شیشه را گذاشته و آن را در یخچال بگذارید.

نکته:

برای هر نوع مربایی باید از میوه‌های سالم و بدون لکه استفاده کنید.

همانطور که گفتیم بهترین انگور برای تهیه این مربا، انگور بدون هسته است. اما اگر از انگور هسته‌دار استفاده می‌کنید، ابتدا باید پوست انگورها را بگیرید و کنار بگذارید. سپس گوشت انگورها را با آب بپزید. پس از آن هسته انگورها را بگیرید، پوست انگورها را اضافه کنید و مراحل تهیه مربا را انجام دهید.

 شکر باعث می شود که مربا شبیه ژله باشدبه همین خاطر بهتر است مقدار آن را کم نکنید.