لازانیای مرغ و ریحان میل کنیم

به گزارش محیانیوز،آیا کسی را می‌شناسید که جز طرفداران لازانیا نباشد؟ طعم بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ی این غذا هرکسی را به خود جذب می‌کند. در ادامه قصد داریم لازانیای مرغ و ریحان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ بی‌استخوان پخته شده    ۲ عدد
پیاز    ۱ عدد
شیر    ۳ پیمانه
آرد سفید    یک‌سوم پیمانه
قارچ    ۵۰۰ گرم
ورق لازانیا    ۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا    ۲۰۰ گرم
ریحان    ۱۰۰ گرم
کره    ۵۰ گرم
پنیر خامه‌ای    ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان    ۱ قاشق چای‌خوری
نمک    به مقدار دلخواه
فلفل سیاه    به مقدار دلخواه
ادویه‌ی لازانیا    به مقدار دلخواه
ادویه‌ی ایتالیایی    به مقدار 

طرز تهیه: 

برای تهیه‌ی سس بشامل، ۵۰ گرم کره را داخل قابلمه بریزید. یک‌سوم پیمانه آرد سفید را به آن اضافه کرده و در حد ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

سه پیمانه شیر هم‌دمای محیط را کم‌کم به مواد اضافه کرده و با همزن مدام هم بزنید تا غلیظ شود. زمانی که غلیظ شد، مقداری فلفل سیاه، نمک و ادویه‌ی لازانیا به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. یک قاشق چای‌خوری حریره‌ی سیر نیز به آن اضافه کنید. ۵۰۰ گرم قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به اندازه‌ی ۱۰۰ گرم ریحان را درشت خرد کرده و به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید.

دو عدد سینه‌ی مرغ بی‌استخوان را با برگ بو و پیاز به مدت نیم ساعت بپزید و سپس آن را ریش ریش کرده و به مواد پیاز اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای و ۲ الی ۳ ملاقه از سس بشامل را به مواد لازانیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر نمک، فلفل سیاه و ادویه‌ی لازانیا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

یک بسته لازانیای ۳۵۰ گرمی را داخل آب جوش و نمک بپزید تا کمی نرم شود (دقت کنید که بیش از حد نپزد). سپس لازانیا‌ها را آبکش کرده و داخل آب خنک قرار دهید.

یک ظرف مخصوص فر انتخاب کرده، یک لایه سس بشامل، یک لایه ورقه لازانیا و دوباره یک لایه سس بشامل، سپس مقداری از ترکیب مرغ و ریحان و پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک لایه ورقه لازانیا، سس بشامل، مایع لازانیا و پنیر پیتزا بریزید. این روند را تا زمانی که ظرف کامل پر شود ادامه دهید.

در آخر یک لایه لازانیا، سس بشامل و پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر پارمسان و ادویه‌ی ایتالیایی هم بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و روی آن سوراخ‌هایی ایجاد کنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. پنج دقیقه آخر فویل را از روی ظرف بردارید تا روی لازانیا طلایی شود.