به گزارش محیانیوز،آیا کسی را میشناسید که جز طرفداران لازانیا نباشد؟ طعم بینظیر و فوقالعادهی این غذا هرکسی را به خود جذب میکند. در ادامه قصد داریم لازانیای مرغ و ریحان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ بیاستخوان پخته شده ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
شیر ۳ پیمانه
آرد سفید یکسوم پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
ورق لازانیا ۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
ریحان ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پنیر خامهای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
ادویهی لازانیا به مقدار دلخواه
ادویهی ایتالیایی به مقدار
طرز تهیه:
برای تهیهی سس بشامل، ۵۰ گرم کره را داخل قابلمه بریزید. یکسوم پیمانه آرد سفید را به آن اضافه کرده و در حد ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
سه پیمانه شیر همدمای محیط را کمکم به مواد اضافه کرده و با همزن مدام هم بزنید تا غلیظ شود. زمانی که غلیظ شد، مقداری فلفل سیاه، نمک و ادویهی لازانیا به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. یک قاشق چایخوری حریرهی سیر نیز به آن اضافه کنید. ۵۰۰ گرم قارچ را ورقهای خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به اندازهی ۱۰۰ گرم ریحان را درشت خرد کرده و به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
دو عدد سینهی مرغ بیاستخوان را با برگ بو و پیاز به مدت نیم ساعت بپزید و سپس آن را ریش ریش کرده و به مواد پیاز اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای و ۲ الی ۳ ملاقه از سس بشامل را به مواد لازانیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر نمک، فلفل سیاه و ادویهی لازانیا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
یک بسته لازانیای ۳۵۰ گرمی را داخل آب جوش و نمک بپزید تا کمی نرم شود (دقت کنید که بیش از حد نپزد). سپس لازانیاها را آبکش کرده و داخل آب خنک قرار دهید.
یک ظرف مخصوص فر انتخاب کرده، یک لایه سس بشامل، یک لایه ورقه لازانیا و دوباره یک لایه سس بشامل، سپس مقداری از ترکیب مرغ و ریحان و پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک لایه ورقه لازانیا، سس بشامل، مایع لازانیا و پنیر پیتزا بریزید. این روند را تا زمانی که ظرف کامل پر شود ادامه دهید.
در آخر یک لایه لازانیا، سس بشامل و پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر پارمسان و ادویهی ایتالیایی هم بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و روی آن سوراخهایی ایجاد کنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. پنج دقیقه آخر فویل را از روی ظرف بردارید تا روی لازانیا طلایی شود.