میگو رامپوری؛ غذای سریع هندی برای وسط هفته!

ستی مولایی؛ سبک میگو رامپوریبه شمال هند، یعنی کشمیر باز می‌گردد. در‌واقع؛ آشپزی شمال هند ترکیبی از آشپزی پاکستان، افغانستان و منطقه کشمیر است

درست کردن این غذا بسیار آسان است و قطعا با یکبار پخت آن، باز هم مشتری خواهید شد. بسیاری از رستوران‌ها از میگوهای از قبل پخته شده استفاده می‌کنند که طعم و تازگی غذا را می‌گیرد. پس پیشنهاد ما درباره این غذا استفاده از تازه‌ترین مواد در آشپزی است. 

مواد لازم برای 4 نفر

میگو: 500گرم، پاک‌کرده

سیر رنده‌شده: 2 قاشق چای‌خوری

زنجبیل رنده‌شده: 2 قاشق چای‌خوری

کرم سالا: یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو ترش: یک عدد لیمو

نمک: یک قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری: 100 گرم

تخم‌مرغ: 2 عدد

آرد ذرت: 6-4 قاشق غذاخوری

روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه:

مرحله اول

سیر، زنجبیل، آبلیمو، نمک و ادویه‌ را با هم مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

مرحله دوم

تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شود، سپس کم‌کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر یکدست و شلی درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مرحله سوم

روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. مقدار آن باید به اندازه‌ای باشد که میگوها در آن شناور باشد.

مرحله چهارم

میگوها را در مایه تخم‌مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن سرخ کنید. مدت زمان سرخ کردن حدود 4 دقیقه یا تا زمانی است که روی آن طلایی و ترد شود.

نکته:

  • آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه نگیرید، آرد ذرت زردرنگ و نشاسته آن سفید است.
  • به جای میگو از مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.
  • اگر به زنجبیل تازه دسترسی نداشتید، ‌به جای آن از نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

منبع