طرز تهیه کوفته مرغ و زرشک

به گزارش محیانیوز، مواد لازم کوفته مرغ و زرشک:
چرخکرده مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زرشک ۳ قاشق غذاخوری
ترخون خشک(یا سبزی معطر دلخواه)
آلو خورشتی۳-۴ عدد
نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،زردچوبه
زعفران
رب گوجه۱/۵ قاشق غداخوری سرخالی
پودرنان با سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
آرد
سیب زمینی
طرز تهیه:
🌱ابتدا چرخکرده مرغ که ترکیبی از سینه و ران هست را در ظرف مناسبی میریزیم
🌱به ترتیب پیاز آبگرفته،ترخون خشک یا تازه یا سبزی معطر دلخواه،پودرنان،نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن را اضافه کرده تمام مواد را ورز دهید تا یکدست شود
🌱سپس از مواد به اندازه کوچکتر از گردو برداشته و قلقلی کنید و در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید
🌱در این فاصله در قابلمه جداگانه پیاز خرد شده را با زردچوبه و رب تفت دهید تا رنگ رب باز شود
🌱سپس چند عدد آلو اضافه کنید
🌱بعد از آن زرشک را که با شکر تفت دادیم را به مواد اضافه میکنیم
🌱و زعفران پودر شده را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم (طبق ویدیو)
🌱سپس قلقلی های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کرده و روی شعله ملایم یکساعت تا کاملا جا بیفتد
🌱سیب زمینی هم سرخ کنید و و به همراه کته در کنار غذا سرو کنید
پ ن: برای چرخکرده مرغ از مخلوط ران و سینه مرغ فیله شده که با غذاساز میکس کردید استفاده کنید
پ ن:بجه ها قلقلی ها رو بزرگ درست نکنید مثه من کوچولو باشه خوش خوراکتره