به گزارش محیا نیوز، در ایران برنج پایه اصلی غذایی است و انوع اقسام خورشها را همراه برنج طبخ میکنند، در ایران حتی انواع غذای برنجی وجود دارد که پلو در انتهای نام آنها و به عنوان پسوند قرار میگیرد؛ مانند قیمه پلو، باقالی پلو، لوبیا پلو، آلبالو پلو، کلم پلو، شوید پلو و استانبولی پلو. در این مطلب به دستورالعملهای جالبی در زمینه طبخ باقیمانده برنج اشاره شده که به آن میپردازیم. نکته مهم در اینجاست که در ایران بسیاری از غذاها مانند انواع آش، کوفتهها، دلمهها، شله زرد و شیر برنج را نیز میتوان با باقیمانده برنج طبخ کرد. برنج و سبزیجات سرخ شده برنج اضافی را دور نریزید | ۷ غذای خوشمزهای که میتوان با باقیمانده برنج درست کرد برای تهیه این غذای آسان با باقیمانده برنج ، در ابتدا تخم مرغ را هم بزنید. بعد، یک تابه بردارید و سبزیجات را با سس سویا، زنجبیل و سیر سرخ کنید. در آخر، برنج را اضافه کنید، تخم مرغ، پیاز سبز را نیز به این معجون خوشمزه بیفزائید، به دلخواه ادویه بزنید و از خوردن غذایی خوشمزه لذت ببرید. سوپ برنج گوجه فرنگی برنج اضافی را دور نریزید.
برای لذت بردن از یک سوپ خامهای غلیظ، باقیمانده برنج را با نشاسته ذرت جایگزین کنید تا بافت خامه ای غلیظی به دست آورید. فقط پیاز و سیر را در کره تفت دهید و سپس مقداری باقیمانده برنج دم کشیده و بخارپز را با آن تفت دهید. بعد در پوره گوجه فرنگی ریخته، ریحان و چاشنیها را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، سپس با استفاده از مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کرده و لذت ببرید.