طرز تهیه پیراشکی کِرمدار

به گزارش محیانیوز، طرز تهیه مایه خمیر فوری: یک ق چ سَر پُر
نمک : یک دوم ق چ
شکر : دو ق غ
کره : به دمای محیط دو ق غ،۳۰ گرم
تخم مرغ : یک عدد‌ کوچک
شیر : به دمای محیط ،حدود سه چهارم پیمانه(دو ق غ کمتر یا بیشتر با توجه به جذب آرد)
وانیل کمی
کرمفیل شیری یا شکلاتی آماده (مارک گلنان پوراتوس)
طرز تهیه: مایه خمیر و با شیر و شکر و مخلوط کنید و آرد و نمک و تخم مرغ و‌کمی وانیل و اضافه کنید و ورز دهید و کره رو اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید اگر خمیرتون نرم نشد یک تا دو ق غ شیر اضافه کنید، اگر خیلی چسبنده بود نهایتا یک تا دو ق آرد اضافه کنید. خمیرو گرد کنید و داخل کاسه ی چرب با درپوش ۳۵ دقیقه استراحت دهید، سپس خمیرو تقسیم کنید و ازشون چانه های گرد کوچک بگیرید (حدودا ۸ چانه ۶۵ تا ۶۷ گرمی میشود) و روی کاغذ روغنی(جنس مرغوب) که برش دادید، در سینی بگذارید، و سطحشونو کمی چرب کنید و یک کیسه بکشید و یکساعت تا یکساعت و ربع استراحت دهید تا چانه ها دوبرابر و نیم شوند اگر دو برابر و نیم نشدن یک ربع بیشتر استراحت دهید، با کمک گوشه های کاغذ روغنی پیراشکی هارو آروم بردارید و در روغن داغ بندازید تا سرخ شوند و سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه اش رو جذب کنه. بعد از سرخ شدن می تونید در شکر بغلتونید و سپس با قیف که سرش ماسوره ی ساده گذاشتید کرمفیل هارو داخل پیراشکی ها پایپ کنید.
*کیفیت آرد و به اندازه ی کافی نرم و یکدست شدن خمیر در نتیجه ی نهایی تأثیر دارد.
**قبل از خمیرگیری از سالم و تازه بودن مایه خمیرتون مطمئن باشید.
***اگر کرمفیل آماده در دسترستون نبود می تونید با یک سرچ در گوگل دستورش رو پیدا کنید.
****من پیراشکی هامو در شکر نغلتوندم ، می تونید فقط در شکر بغلتونید یا کرمفیل یا مارمالاد یا نوتلا به مقدار دلخواهتون داخلش پایپ کنید یا روی پیراشکی ها شکلات آب شده(بن ماری) بریزید، کاملا سلیقه ایه…
***سرخ شدن هر طرف پیراشکی ها حدودا دو تا سه دقیقه زمان میبره